География

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

А знаете ли за нашата специалност дали записването на някакъв спорт е задължително?
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

dkny написа:
gali4ka85 написа:
dkny написа:Лошото е че не намирам нищо под 150-160euro .... :)
най лошото което можеш да направиш е да търсиш чрез обява по добре се назапознай с хора от софия да ти намерат
ами аз живея в центара наемите са високи но имам разни баби тук около нас които дават стая с баня и кухня за 100лв.
Трябват ти познати от града а най добре се саберете 3 - 4ма и си вземете хубав апартамент с 3 стаи има за по 250 - 300 лв в идеален център софия. :D
мерси за съвета аз ... в момента просто разглеждам .... иначе смятам др седмица да мръдна до софия за 3-4 дни и да се разтикам на ляво на дясно ... Иначе мн ясно че ще живея с приятели ... ние сме 3-4-ма и маем до 400 лв горе долу устроийва.Иначе да си кажя няма да си взема квартира в Младост и да блъскам по час и нещо до ректората всеки ден. :)
Ако имаш нужда от помощ за квартирата може да разпитам около нас има много добри условия . :D
Изображение
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

gali4ka85 ... ми добре питай и после пиши на ЛС за кво става въпрос .... пък после ще се черпим :) хаха
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

dkny написа:
gali4ka85 написа:
dkny написа:Лошото е че не намирам нищо под 150-160euro .... :)
най лошото което можеш да направиш е да търсиш чрез обява по добре се назапознай с хора от софия да ти намерат
ами аз живея в центара наемите са високи но имам разни баби тук около нас които дават стая с баня и кухня за 100лв.
Трябват ти познати от града а най добре се саберете 3 - 4ма и си вземете хубав апартамент с 3 стаи има за по 250 - 300 лв в идеален център софия. :D
мерси за съвета аз ... в момента просто разглеждам .... иначе смятам др седмица да мръдна до софия за 3-4 дни и да се разтикам на ляво на дясно ... Иначе мн ясно че ще живея с приятели ... ние сме 3-4-ма и маем до 400 лв горе долу устроийва.Иначе да си кажя няма да си взема квартира в Младост и да блъскам по час и нещо до ректората всеки ден. :)
хммм младост няма да ти е 4ас и не6то споксс даже мога да ти кажа 4е от там 6е ти е мн удобно 6тоот имам супер мн рейсове за там а и тролей и мар6рутки ... об6то взето много добре е в тва отно6ение а пък и не е дале4е толлкова и няма толкова задръстване по тва Цариградско си е друго всравнение през някви малки ули4ки и тн..
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

qni4ka написа:
Joanna_87 написа:ами ако търсите в центъра 6е ви е по-солено ...
да ти кажа и в центъра и не горе-долу все същото....ти къде живееш в софия точно?
в слатина съм аз ,преди бях в младост...
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Абе права си обаче .... пак си е бая път :) по добре да давам по 60-70лв отгоре отколкото да ги давам за Транспорт + губене на време :)
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

а ина4е верно тва за спорта кажете 4е има ?? хех а и аз не съм писала ни6то аз езика ама как стои въпроса с това ?? знаете ли ?
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

Joanna_87 написа:а ина4е верно тва за спорта кажете 4е има ?? хех а и аз не съм писала ни6то аз езика ама как стои въпроса с това ?? знаете ли ?
ами то дори и да не е задължителен спорта пак можеш да се запишеш, но аз исках да знам как е при нас...защото в учебния план за география нищо не пише за спорт
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

joanna_87 и аз съм от слатина
тоест сега ще съм там де
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

сега остава само kleopatra87 да и стискаме палци за 2-ро класиране да дойде при нас :)
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

мене ми се иска нещо плуване ала бала ама нямам никва идея как седи тоя въпрос ....
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

Ето това са възможните спортове:

аеробика, акробатичен рокендрол, каланетика, тае-бо
айкидо
академично гребане
баскетбол
бокс и кик-бокс
волейбол
джогинг
джудо
кинезитерапия
лека атлетика
плуване
ски
спортно катерене
спортни танц
стрелба с лък
тенис
туризъм
фехтовка
фитнес
футбол
хандбал
шахмат
falio
От дъжд на вятър

Мнение от falio »

dkny и в младост да си няма да сгрешиш толкова, особено 1 или 2, там където минава 306. С него си за 15 мин до ректората, но ако си намериш готино място в центъра е по-добре де..

П.С. баси 29 мом4ета.., трябва доста да се махнат, за да влезна...:уаа: :cry: До 15ти ще се побъркам
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

да попитам програмата при записването ли ви я дават
и трябва ли ние да избираме нещо
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

kleopatra87 написа:да попитам програмата при записването ли ви я дават
и трябва ли ние да избираме нещо
да трябжа то си има задължителни и избираеми дисциплини