къде ги уа?Richard B. Riddick написа:Абе има готини колежки...
наистина мн искам да уча МО, но знам само позитивните страни
Модератор: MidwinterSun
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Здравейте и от мен
))
Nassy и аз се присъединявам към колегите от МО- даже вече си се и записах и си имам и подпечатана лична карта и остава да чакам 2-ри октомври
А вие с какви езици кандидатствахте? Преди си мислех, че високите оценки по английски ще прецакат другите, но щом и аз се вмъкнах с испански трябва да има колеги и от другите езици
Nassy и аз се присъединявам към колегите от МО- даже вече си се и записах и си имам и подпечатана лична карта и остава да чакам 2-ри октомври
А вие с какви езици кандидатствахте? Преди си мислех, че високите оценки по английски ще прецакат другите, но щом и аз се вмъкнах с испански трябва да има колеги и от другите езици
Последно промяна от independiente на 10 Авг 2006, 19:36, променено общо 1 път.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
то задължително си има квоти за кандидатсване с различните езици. най-много са за английски и за испански- не се у4удвай .има и с немски , френски, мисля 4 еи руски. 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
мне, и ние сме така, то и аз съм с испански 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
С риск да бъда разконспириран и обречен - просто чети и не разпитвай как се казвам
Доц. Атанас Узунов - пич, любимият ми преподавател досега
Доц. Петко Петков - по мое мнение много добър историк, но като преподавател е гъз. Няма смисъл да му се влиза в лекциите, освен ако не ти се обсъжда цяла година сексуалната ориентация на Василий Втори или ако не ти се слуша колко си тъп и безнадежден барабар с цялото си поколение
Проф. Стефан Карастоянов - в лекциите му е голямо шоу, желателно е да не си чужденец, особено македонец, за изпита трябва да си много наясно с капацитетите, които той цитира, освен това хубаво е той да ти провери работата а не неговата асистентка (нещо, което тя май няма право да прави, само че посмей да надигнеш глас и гледай какво става)
Проф. Драгомир Драганов - свестен е, фен съм му, не се очакват неприятни изненади
...
има и още, после ще допълня списъка
Доц. Атанас Узунов - пич, любимият ми преподавател досега
Доц. Петко Петков - по мое мнение много добър историк, но като преподавател е гъз. Няма смисъл да му се влиза в лекциите, освен ако не ти се обсъжда цяла година сексуалната ориентация на Василий Втори или ако не ти се слуша колко си тъп и безнадежден барабар с цялото си поколение
Проф. Стефан Карастоянов - в лекциите му е голямо шоу, желателно е да не си чужденец, особено македонец, за изпита трябва да си много наясно с капацитетите, които той цитира, освен това хубаво е той да ти провери работата а не неговата асистентка (нещо, което тя май няма право да прави, само че посмей да надигнеш глас и гледай какво става)
Проф. Драгомир Драганов - свестен е, фен съм му, не се очакват неприятни изненади
...
има и още, после ще допълня списъка