География

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

хмм едно въпрос4е ... госпожата ми по география каза 4е преди като е у4ила са ги разделяли на хидрология климатология и тн.. та са въпроса ми е дали от 1ви курс 6те се разделим така ??
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Ние обаче Географията ударихме 100 човека .... 29 момчета и 72 момичета.Доволно кво :)
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

dkny написа:Ние обаче Географията ударихме 100 човека .... 29 момчета и 72 момичета.Доволно кво :)
ееми супер,ще е забавно...само нещо не знам как ще си поделим момчетата :lol:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

хехех аз ви ги давам понме засега де хахаха базик4е;))) аа на 2ро класиране 6е се приема ли о6те народ в тая специалност???
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

Joanna_87 написа:хехех аз ви ги давам понме засега де хахаха базик4е;))) аа на 2ро класиране 6е се приема ли о6те народ в тая специалност???
ами не знам...мен тва много не ми е ясно когато са запълнени бройките, че даже и отгоре и ако никой не се откаже приемат ли се още хора в специалността?
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

qni4ka написа:
Joanna_87 написа:хехех аз ви ги давам понме засега де хахаха базик4е;))) аа на 2ро класиране 6е се приема ли о6те народ в тая специалност???
ами не знам...мен тва много не ми е ясно когато са запълнени бройките, че даже и отгоре и ако никой не се откаже приемат ли се още хора в специалността?
Не ;) в смисъл ако бройката падне под подадените места примерно за вас момичетата ако падне под 50 тогава ще влезнат ... Поне така мисля
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

dkny написа:
qni4ka написа:
Не ;) в смисъл ако бройката падне под подадените места примерно за вас момичетата ако падне под 50 тогава ще влезнат ... Поне така мисля
ако е така значи едва ли ще сме повече:) ти нали не си то софия, къде смяташ да живееш?
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Ми тъкмо от днес почвам да търся квартира ... ей тука обяви а-у приятели агитиране :) хахах Взел съм си една кола кафе и чипс и цял ден смятам да търся ей тука хахах :)
По принцип подадох молба за общижитие обаче ... нещо не съм мн навит :)
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

dkny написа:Ми тъкмо от днес почвам да търся квартира ... ей тука обяви а-у приятели агитиране :) хахах Взел съм си една кола кафе и чипс и цял ден смятам да търся ей тука хахах :)
По принцип подадох молба за общижитие обаче ... нещо не съм мн навит :)
и аз не искам на общижитие и за това изобщо даже не подадох молба. Сега след морето почвам да търся квартира из София :D
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Лошото е че не намирам нищо под 150-160euro .... :)
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ами ако търсите в центъра 6е ви е по-солено ...
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

dkny написа:Лошото е че не намирам нищо под 150-160euro .... :)
ами няма и да намериш. и аз до сега гледах по-евтини не видях. По-малко излиза ако живееш още с някой и да си разделяте наема.
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

Joanna_87 написа:ами ако търсите в центъра 6е ви е по-солено ...
да ти кажа и в центъра и не горе-долу все същото....ти къде живееш в софия точно?
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

най лошото което можеш да направиш е да търсиш чрез обява по добре се назапознай с хора от софия да ти намерат
ами аз живея в центара наемите са високи но имам разни баби тук около нас които дават стая с баня и кухня за 100лв.
Трябват ти познати от града а най добре се саберете 3 - 4ма и си вземете хубав апартамент с 3 стаи има за по 250 - 300 лв в идеален център софия. :D
Изображение
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

gali4ka85 написа:
най лошото което можеш да направиш е да търсиш чрез обява по добре се назапознай с хора от софия да ти намерат
ами аз живея в центара наемите са високи но имам разни баби тук около нас които дават стая с баня и кухня за 100лв.
Трябват ти познати от града а най добре се саберете 3 - 4ма и си вземете хубав апартамент с 3 стаи има за по 250 - 300 лв в идеален център софия. :D
мерси за съвета аз ... в момента просто разглеждам .... иначе смятам др седмица да мръдна до софия за 3-4 дни и да се разтикам на ляво на дясно ... Иначе мн ясно че ще живея с приятели ... ние сме 3-4-ма и маем до 400 лв горе долу устроийва.Иначе да си кажя няма да си взема квартира в Младост и да блъскам по час и нещо до ректората всеки ден. :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”