Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
хмм едно въпрос4е ... госпожата ми по география каза 4е преди като е у4ила са ги разделяли на хидрология климатология и тн.. та са въпроса ми е дали от 1ви курс 6те се разделим така ??
Joanna_87 написа:хехех аз ви ги давам понме засега де хахаха базик4е;))) аа на 2ро класиране 6е се приема ли о6те народ в тая специалност???
ами не знам...мен тва много не ми е ясно когато са запълнени бройките, че даже и отгоре и ако никой не се откаже приемат ли се още хора в специалността?
Joanna_87 написа:хехех аз ви ги давам понме засега де хахаха базик4е;))) аа на 2ро класиране 6е се приема ли о6те народ в тая специалност???
ами не знам...мен тва много не ми е ясно когато са запълнени бройките, че даже и отгоре и ако никой не се откаже приемат ли се още хора в специалността?
Не в смисъл ако бройката падне под подадените места примерно за вас момичетата ако падне под 50 тогава ще влезнат ... Поне така мисля
Не в смисъл ако бройката падне под подадените места примерно за вас момичетата ако падне под 50 тогава ще влезнат ... Поне така мисля
ако е така значи едва ли ще сме повече:) ти нали не си то софия, къде смяташ да живееш?
Ми тъкмо от днес почвам да търся квартира ... ей тука обяви а-у приятели агитиране хахах Взел съм си една кола кафе и чипс и цял ден смятам да търся ей тука хахах
По принцип подадох молба за общижитие обаче ... нещо не съм мн навит
dkny написа:Ми тъкмо от днес почвам да търся квартира ... ей тука обяви а-у приятели агитиране хахах Взел съм си една кола кафе и чипс и цял ден смятам да търся ей тука хахах
По принцип подадох молба за общижитие обаче ... нещо не съм мн навит
и аз не искам на общижитие и за това изобщо даже не подадох молба. Сега след морето почвам да търся квартира из София
dkny написа:Лошото е че не намирам нищо под 150-160euro ....
най лошото което можеш да направиш е да търсиш чрез обява по добре се назапознай с хора от софия да ти намерат
ами аз живея в центара наемите са високи но имам разни баби тук около нас които дават стая с баня и кухня за 100лв.
Трябват ти познати от града а най добре се саберете 3 - 4ма и си вземете хубав апартамент с 3 стаи има за по 250 - 300 лв в идеален център софия.
dkny написа:Лошото е че не намирам нищо под 150-160euro ....
най лошото което можеш да направиш е да търсиш чрез обява по добре се назапознай с хора от софия да ти намерат
ами аз живея в центара наемите са високи но имам разни баби тук около нас които дават стая с баня и кухня за 100лв.
Трябват ти познати от града а най добре се саберете 3 - 4ма и си вземете хубав апартамент с 3 стаи има за по 250 - 300 лв в идеален център софия.
мерси за съвета аз ... в момента просто разглеждам .... иначе смятам др седмица да мръдна до софия за 3-4 дни и да се разтикам на ляво на дясно ... Иначе мн ясно че ще живея с приятели ... ние сме 3-4-ма и маем до 400 лв горе долу устроийва.Иначе да си кажя няма да си взема квартира в Младост и да блъскам по час и нещо до ректората всеки ден.