Компютърна химия(СУ) или Електроника(ТУ)
Модератор: Boromir
Компютърна химия(СУ) или Електроника(ТУ)
Здравейте,
Приеха ме Комп.химия в СУ и я записах. Но се оказа, че на 2-ро класиране са ме приели Електроника в ТУ. В момента съм на огромен кръстопът.
Накакви коментари или съвети?
Приеха ме Комп.химия в СУ и я записах. Но се оказа, че на 2-ро класиране са ме приели Електроника в ТУ. В момента съм на огромен кръстопът.
Накакви коментари или съвети?
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Незнам какво да те посъветвам - имам страст към химията:) и затова бих избрала Компютърната Химия, дори чакам сл;едвао класиране, дано да се освобди едно място в КХ...
Виж какво повече ти харесва, не може просто ей така да питаш другите какво да избереш, твоя е животът.
БТВ момче или момиче си?
Виж какво повече ти харесва, не може просто ей така да питаш другите какво да избереш, твоя е животът.
БТВ момче или момиче си?
Who ever said I needed you! Lied!
Момче съм. Иначе ще се освободи място за 2-ро класиране, защото днес ходих. В КХ сме се записали само 2-ма. Но това за момчетата ти говоряneycheva87 написа:Незнам какво да те посъветвам - имам страст към химията:) и затова бих избрала Компютърната Химия, дори чакам сл;едвао класиране, дано да се освобди едно място в КХ...
БТВ момче или момиче си?
Много сложен избор, защото и двете неща ми харесват. А пък няма проблем с това, че вече съм се записал. Те връщат 90% от таксата ако се откажеш, а и парите не са най-важното нещо.
Аз бих избрал Електроника, но ти си знаеш... Разгледай учебните планове и си прецени сам, не разчитай на чуждо мнение.
П.П. Starmoney, не си мисли че само КСТ-то си струва в шибаното ТУ. Електрониката също е МНОГО перспективна специалност, и не знам защо я слагаш зад Компютърна Химия(което лично аз не знам какво означава).
П.П. Starmoney, не си мисли че само КСТ-то си струва в шибаното ТУ. Електрониката също е МНОГО перспективна специалност, и не знам защо я слагаш зад Компютърна Химия(което лично аз не знам какво означава).
Може ли някой, който е по-навътре в нещата да обясни какво се учи по тази Компютърна химия, къде можеш да се реализираш като завършиш и такива неща. Не знам какво представлява специалността, но ми се струва, че ще е много интересна и затова искам да знам за какво става въпрос.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
Основния ми проблем е че КХ е нова специялност и не знам дали е хубава или не. Иначе по учебен план се учи предимно химия. От компютърните дисциплини, това което ми е най-интресно е "Програмиране-1ч." и "Програмиране-2ч."
http://www.chem.uni-sofia.bg/BachCompChem.htm
http://www.chem.uni-sofia.bg/BachCompChem.htm
Е ти пък вече много искаш
Като университет, не очаквай нищо хубаво от ТУ. Просто там организацията и отношението на преподавателите са повече от ужасни. Не знам дали има друг ВУЗ с толкова лоша организация. Общо взето гавра със студента. Но пък ако ти е интересно и си мотивиран, тези работи едва ли биха ти попречили.
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: