PR

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

fragile написа:Ха-хааа, Атлантик-а е култов, а? А сградата е просто прекрасна. Влюбих се :) :) :) и градинка....ууххх на кака хубавата специалност :lol: :lol:
Нали;) Харесах си факултета от първия ден, в който го видях - любов от пръв поглед :lol: :love5:
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Вече ми се учиииии. Вече си починах, искам учебници да ми дават :) :)
Сещам се за 10-ти клас. Преди 2 седмици е започнала лятната ваканция...и аз вече мрънкам за училище, ама не заради приятелите,не заради учителите, а заради проблемите, които ми липсват през лятото, свързани с училище. Та и сега така :)
А в сградата - всичко новичко, чистичко... :wink: 8)
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
spooky
В началото бе словото

Мнение от spooky »

някой може ли да ми каже има ли някакви програми за обучение в чужбина за 1-2 семестъра с тази специалност?
Аватар
myselff
В началото бе словото

Мнение от myselff »

знам само за евентуален обмен на студенти

"Международна дейност
Факултетът по журналистика и масова комуникация поддържа постоянни контакти с университети и висши училища в страните от Европа и Америка, с редица водещи научни и обществени фондации в страната и чужбина. Осъществява се обмен на студенти, преподаватели и изследователи, на литература и учебни програми; разработват се съвместни научни проекти по линия на ЮНЕСКО и ТЕМПУС. "
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Ей, ама много бързате!
Има възможност, по вероятно е обаче само за един семестър. Става чрез Сократ/Еразъм. За целта обаче трябва да си завършил поне първи курс. Пишеш есе на езика, съответстващ на страната, където искаш да отидеш (всяка година има списък с университети и сътветстващите им езици). После се явяваш пред комисия от Факултета и го представя, има и събеседване с теб на чуждия език. За владеенето му трябва да прдставиш и документ.
Това е в най-общи линии.
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

ще учим ли някакъв език?ако да-какъв?
Аватар
vilityyy
В началото бе словото

Мнение от vilityyy »

има ли някой с ПР задочно...?
Аватар
letq6ta_kalinka
В началото бе словото

Мнение от letq6ta_kalinka »

Здрасти и от мен !
Аз съм Кали и също като вас ще уча Връзки с обществеността в СУ :D Всъщност аз се записах в последния възможен ден (10.VIII), въпреки че си ми беше първо желание, както е предполагам е и на повечето от вас. Бях прета и в УНСС и имах сериозното намерение там да уча Маркетинг, но нещо ме халоса по главата точно преди крайния срок и тихо и кротко отидох до УНСС и си изтеглих дипломата. Та така-вече сме колеги :)

PS : Специално ЗДРАСТИ на Myselff (тя ще се досети сама :wink: )
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

аз пак ще попитам!може ли някой да ми каже ще учим ли чужд език и ако да-какъв?по избор ли е ,задължително ли е?
Аватар
letq6ta_kalinka
В началото бе словото

Здравей Дани. Ами за чуждите езици и аз се интересувам доста и намерих в нет-а какво се учи във всеки семестър. Видях, че в 4-ти курс ще учи някакъв чужд език, но не пише какъв. Сложих линкчетата като подпис, ако искаш да си ги разгледаш.
heroV
В началото бе словото

Мнение от heroV »

ЕЕЕЕЕЕ най- после нова партида зайци!!!!!
Добре сте дошли!!! :lol: :hello1:
Специално на новоизлюпените пиари искам да кажа: ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Направили сте правилния избор!!

Както предстои да се убедите (не се съмнявам в това) пиар е най- яката специалност. Тука е купонааааа народеееее!!

А за вас първолаци, пардон, първокурсници :oops: - специални места на първия ред!
heroV
В началото бе словото

Мнение от heroV »

А ето и малко (надявам се) полезно инфо за дани- при нас (пиар, демек :wink: ) си има чужд език още от първи курс. Задължителен е, като ти си избираш какъв да бъде. Не ги знам всичките, но ето за кои се сещам- английски, немски, френски, испански. (абе има още, ама ся съм на морето, в главата са ми плажове и мадами по монокини, а не чужди "езици" :twisted: )
Имаш и изпит на края на семестъра, но оценката не важи за стипендия, а само за кредитите.

п.с. всичко казано по- горе е с гриф "така мисля" :lol:
Аватар
letq6ta_kalinka
В началото бе словото

За нашата специалност просто без езици не става. Нещо Подписът не ми се показа с предното съобщение. А какво ще кажете за графичния дизайн?
Аватар
spooky
В началото бе словото

Мнение от spooky »

ще учим ли графичен дизаин?!
Аватар
letq6ta_kalinka
В началото бе словото

Ами поне по програмите които гледах в 3-ти курс се учи и графичен дизайн. На мен ми изглежда супер, а дали е така.... Да докретаме до 3-ти курс и ще разберем :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”