Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
учим как се определя пола на бебето в 13 г.с.
поне аз това си спомням защото ми е било интересно
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Берс, дай някой лев на заем, че моите свършиха.Elektra написа:Е,тогава ти ще черпиш.![]()
После ще имаш да взимаш, обещавам
Последно промяна от Паган на 10 Авг 2006, 13:48, променено общо 1 път.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Берс снощи изпадна в дълг и ще заплаща в натура , сигурен ли си че искаш да ти давам назаем???Паган написа:Берс, дай някой лев на заем, че моите свършиха.Elektra написа:Е,тогава ти ще черпиш.![]()
После ще имаш да взимаш, обещавам
кака, не искаш да знаешCrematory написа:Ахахаха ама вие за дипломати или за акушерки учите
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Сефте Оффкаме, како, за тебе и двамата ще се грижиме! даже предлагам да родиш близнаци за да не се караме с МолCrematory написа:Берс, на теб ли да разчитам да ми помагаш в раждането след някоя и друга година ?Или на Коктейлката
![]()
П.С. Тая тема яко офтопик
пък ти ще огранизираш бъдещите сватби на форума, нали ти е хоби
ОФФ номер две: посетете блога на Кака! Готин е!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
аз го посетих снощи ( естествено, щом е за такива неща
) и страшно много ми хареса.понеже ми се спеше не го разгледах целия подробно, но днеска ще действам .браво, крематори
а за
не се тревожи- ве4е толкова информация насъбрах 4е спокойно мога да акуширам 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
и аз съм за лозунга:Да живее приятелството.НАистина,ако то е истинско и силно-е незаменимо за нищо на света!!! 
lorie написа:Аз не съм казала, че някой ме е наранил (защото наистина не съм наранена), но за мен едно истинско приятелство струва хиляди пъти повече от любовта. И ако трябва да избирам между любовта и най-добрата ми приятелка напр., ще избера приятелството!
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Хм, моят житейски опит пък сочи точно обратното. Истинско и трайно приятелство не съм имала. Всяко приятелство се е изчерпвало в определен момент. А с приятелят ми от 3 години сме заедно и на наго мога да разчитам винаги и за всичко, мога да му споделя всичко... въобще, освен гадже, ми е и най-добрият приятел. Според мен тази връзка струва много повече от всичките ми приятелства. Но това е частен случай. А иначе по темата - да, влюбена съм като ученичка (държа да отбележа КАТО, защото вече не съм
). Той даже има рожден ден днес и за жалост не мога да съм с него, но знам, че колкото и километри да ни делят, нищо няма да ни раздели наистина. Толкова ми е мъчно в момента, че нямам думи. Милото ми... Te iubesc, dragostea mea!
Май това последното обръщение стана много лично. Сори
. Депресирана съм.
Май това последното обръщение стана много лично. Сори
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
абсолютно съгласна, ако гаджето не ти е приятел, връзката не пълна някакси; а на приятелите не можеш да разчиташ вечно, все пак те си имат личен живот и съответно гадже на което разчитат и се доверяват мног повече, респ. им пука много повече отколкото за теб... и е вярно че приятелствата се изчерпват, то всяко човешко отношение се изчерпва, незамисимо дали любов или приятелство...Catherine написа:Истинско и трайно приятелство не съм имала. Всяко приятелство се е изчерпвало в определен момент. А с приятелят ми от 3 години сме заедно и на наго мога да разчитам винаги и за всичко, мога да му споделя всичко... въобще, освен гадже, ми е и най-добрият приятел. Според мен тази връзка струва много повече от всичките ми приятелства.
п.п. и поздравления за "влюбеността КАТО ученичка", то точно така е най-яко
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
ами-приемам вашето мнение и много се радвам,ако сте щастливи,но ви уверявам,че истинското приятелство,както и истинската любов ,съществуват и са еднакво силни,но просто са различни.Аз например от няколко години изживявам едно невероятно приятелство,с което се гордея,на което винаги съм разчитала и което се оказа по-трайно ,отколкото можех да си помисля.Донася ми повече щастие,отколкото мога да понеса,повече усмивки,отколкото съм мислела,донася ми много споделеност,много общи мечти,много разбиране,направо ме промени като човек,промени самите нас,докато израствахме заедноnrggirl написа:абсолютно съгласна, ако гаджето не ти е приятел, връзката не пълна някакси; а на приятелите не можеш да разчиташ вечно, все пак те си имат личен живот и съответно гадже на което разчитат и се доверяват мног повече, респ. им пука много повече отколкото за теб... и е вярно че приятелствата се изчерпват, то всяко човешко отношение се изчерпва, незамисимо дали любов или приятелство...Catherine написа:Истинско и трайно приятелство не съм имала. Всяко приятелство се е изчерпвало в определен момент. А с приятелят ми от 3 години сме заедно и на наго мога да разчитам винаги и за всичко, мога да му споделя всичко... въобще, освен гадже, ми е и най-добрият приятел. Според мен тази връзка струва много повече от всичките ми приятелства.
п.п. и поздравления за "влюбеността КАТО ученичка", то точно така е най-яко![]()
![]()
!