Право

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
fanta:))
В началото бе словото

Право

Мнение от fanta:)) »

:lol: здрасти на всички бъдещи колеги от Юридическия факултет! Аз съм приета специалност право и искам да попитам дали някой има информация доколко се учат езици в правото? Аз съм завършила паралелка английски с испански и се чудя, когато си избираме езика какво да пиша? Ако ще се учи сериозно да си пиша английски, че го знам, а май с втория език ще ми е трудно? Мерси :D
senexesse
В началото бе словото

Re: Право

Мнение от senexesse »

fanta:)) написа::lol: здрасти на всички бъдещи колеги от Юридическия факултет! Аз съм приета специалност право и искам да попитам дали някой има информация доколко се учат езици в правото? Аз съм завършила паралелка английски с испански и се чудя, когато си избираме езика какво да пиша? Ако ще се учи сериозно да си пиша английски, че го знам, а май с втория език ще ми е трудно? Мерси :D
В правото не се учи език изобщо, сори. :)
somervile
В началото бе словото

Мнение от somervile »

За съжаление скъпа колежке езиковото обучение на юристите в СУ не е най-силната страна на факултета. Затова те съветвам да замениш незадължителното им посещаване с часовете по латински. Учителят владее почти всички европейски езици и е доста забавен. Успех в правото!
Аватар
fanta:))
В началото бе словото

Мнение от fanta:)) »

И аз предполагах, че езиците не са силната страна на правото или по-точно въобще не се учат, но все пак да попитам :D
Аватар
collisio
В началото бе словото

Мнение от collisio »

Здравейте, като си попълвахте документите писахте ли какъв език искате да учите или това може и по-късно да се направи, ако както гледам въобще се прави?
Изображение
Аватар
Rechtswissenschaft
В началото бе словото

Именно

Мнение от Rechtswissenschaft »

fanta:)) написа:И аз предполагах, че езиците не са силната страна на правото или по-точно въобще не се учат, но все пак да попитам :D
Имаш пълното право!!!
Dictum meum pactum
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”