Моят съвет към неприетите - догодина да кандидатстват с един или два изпита в 3 вуза поне.
::Към неприетите::
Модератори: svetlio.varna, Boromir
пагане,...недей така - знам отлично какво ти е. арбитър. 3.25. сбогом на журналистиката или бълг. фиология - единствените две неща дето ми се учиха, наистина:( ...сега на второ ако не ме приемат...бала съм му майката :/ а за унсс нямам шансове, не и с 3.50 по мат от дипломата
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Наистина това е добра идея, защото аз се изгъзарих и кандидатствах само в СУ, и през цялото време беше голямо напрежение дали ще вляза в любимия университет или ще ходя в казармата.milka написа: Моят съвет към неприетите - догодина да кандидатстват с един или два изпита в 3 вуза поне.
Е, успях да вляза в СУ и то в желана специалност, но напрежението определено беше стократно повече, отколкото това на хората, които кандидатстваха в три-четири университета и бяха сигурни, че поне на едното място ще са приети.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

And sometimes... all you need is ONE !

И при мен беше същото, въпреки че имах и резервен вариант - НБУ, но все пак се радвам че успях да влезна в СУ. Направо така се бях притеснила докато излезнат резулатите!! Но пък аз бях решила, че не искам да оставам в Пловдив (не че не е хубав град, напротив, много си го обичам) и затова кандидатствах само в София.FOX написа:Наистина това е добра идея, защото аз се изгъзарих и кандидатствах само в СУ, и през цялото време беше голямо напрежение дали ще вляза в любимия университет или ще ходя в казармата.milka написа: Моят съвет към неприетите - догодина да кандидатстват с един или два изпита в 3 вуза поне.
Е, успях да вляза в СУ и то в желана специалност, но напрежението определено беше стократно повече, отколкото това на хората, които кандидатстваха в три-четири университета и бяха сигурни, че поне на едното място ще са приети.
- Rainbowman
- В началото бе словото
Аз миналата година кандидатсвах само в Академията на МВР и хубаво се опарих.Тази реших да си дам шанс и в СУ и макар да е почти 100% сигурно,че ще ме приемат на второ класиране(не ми стигат 0.14 стотни,все толкова ще падне минималният бал вярвам),вече не ми дреме,защото си се записах във факултет "Полиция" на АМВР.Понеже имам малко опит с провалянето в кандидат-студентски кампании,ще пожелая на всички неуспели да не се отчайват,а да продължават да се борят.When there's a will,there's a way!
Яхнали ветровете на бурята,
препускахме към небесния гръм,
танцувахме сред грохота на мълнии
и раздирахме света.
препускахме към небесния гръм,
танцувахме сред грохота на мълнии
и раздирахме света.
[quote="Мила"]пагане,...недей така - знам отлично какво ти е. арбитър. 3.25. сбогом на журналистиката или бълг. фиология - единствените две неща дето ми се учиха, наистина:( ...сега на второ ако не ме приемат...бала съм му майката :/ а за унсс нямам шансове, не и с 3.50 по мат от дипломата[/quo
3.25 ли имаш?и аз съм така
ти с какво си кандидатсвала?
3.25 ли имаш?и аз съм така
Аз кандидатствах в пет университета.
В СУ не ме приеха,но на другите четири места-да. И затова се отказах от другите класирания в СУ.
Важното е,че се записах това,което искам- компютърни технологии...пък, няма значение в кой университет е.
Първото ми желание беше скандинавистика,но това си знаех,че няма да ме приемат,така или иначе.
Първото ми желание беше скандинавистика,но това си знаех,че няма да ме приемат,така или иначе.
Ilman verta, kyynelii, ei arpee jää
Ajat nuo karmeet sodan nää
Kumarrun edessä tän sankarin
haudan...huudoin voittajin...
Ajat nuo karmeet sodan nää
Kumarrun edessä tän sankarin
haudan...huudoin voittajin...