А за "вълците", да попитам - трудно ли е, как е, доволни ли са и т.н
СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
- Free`your`mind
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте, немски зайци
(казвам го съвсем добронамерено!!:))
стоп.факултет ще ви хареса, но трябва да ви кажа, че не е много лесно..немците са доста, за първи курс при мен бяха 3-ма за 1-я семестър и 3-ма за 2-я семестър. по-нататък във годините оредяват.. entry_91, ще ти е доста напрегнато, ако си решила да работиш успоредно със следването 1-ви курс и то с 6-часов работен ден, но както се казва невъзможни неща няма! УСПЕХ;) заверки наистина няма, но по математика и на упражненията по информатика, ще ви водят на списък дали сте там или не. за другите предмети не се сещам да са пускали списъци.
еми това се сетих да напиша:) ще се видим на есен!;)
стоп.факултет ще ви хареса, но трябва да ви кажа, че не е много лесно..немците са доста, за първи курс при мен бяха 3-ма за 1-я семестър и 3-ма за 2-я семестър. по-нататък във годините оредяват.. entry_91, ще ти е доста напрегнато, ако си решила да работиш успоредно със следването 1-ви курс и то с 6-часов работен ден, но както се казва невъзможни неща няма! УСПЕХ;) заверки наистина няма, но по математика и на упражненията по информатика, ще ви водят на списък дали сте там или не. за другите предмети не се сещам да са пускали списъци.
еми това се сетих да напиша:) ще се видим на есен!;)
-
Spy_Smile
- В началото бе словото
Здравейте, и аз вчера се записах в Стопанско управление с английски
Много съм доволна, защото точно това исках и мисля че няма да се разочаровам определено от този факултет. За тези с немски и френски разбрах че има доста преподаватели немци и французи, а така ли е и при СтУ с английски. И я кажете за общежитията на Стопански Факултет, какви са условията там, добри ли са стаите?
Smile!:)
по информатика учебния план е еднакъв за всички - СУ и икономика. лекциите са на 2 групи: 1) всички събрани от стопанско 2) всички от икономика. на упражненията е различно - както са си групите и са разпределени на няколко асистента. Немските са при Джеймс Осонду. Упражненията 1-я семестър са на Word, 2-я на Excel
на лекциите присъствието не е особено голямо
учим за това какво е информатика, програмни езици, Oracle, бази данни, Windows-ите, електронна поща, компютърни мрежи, изкуствен интелект, малко хардуер..за такива теми на лекции се сещам
математиката е на немски, но я води българка;) мнението на студентите за нея е доста противоречиво, но аз лично изключително много я уважавам като преподавател и харесвам като човек! 1-я семестър е линейна алгебра и аналитична геометрия, 2-я е диференциално и интегрално смятане.
колкото до ръководствата..по някои предмети (прим. информатика)- само лекции, по управление, микро си има учебници, немците си носят специални материали във формата на учебници. Общо взето, ако искаш да учиш, ще си имаш откъде
на лекциите присъствието не е особено голямо
математиката е на немски, но я води българка;) мнението на студентите за нея е доста противоречиво, но аз лично изключително много я уважавам като преподавател и харесвам като човек! 1-я семестър е линейна алгебра и аналитична геометрия, 2-я е диференциално и интегрално смятане.
колкото до ръководствата..по някои предмети (прим. информатика)- само лекции, по управление, микро си има учебници, немците си носят специални материали във формата на учебници. Общо взето, ако искаш да учиш, ще си имаш откъде
Последно промяна от mascha на 10 Авг 2006, 13:15, променено общо 1 път.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
mangasarka
- В началото бе словото
-
Lorie
- Летящите Пръсти