Относно Компютърните Науки

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

user157 написа:sedrik, според мен за Информатиката няма да имаш почти никакви проблеми, щото там местата са си доста много следователно и кандидатите. Така, че шанса да се откажат е по-голям...пък и виж само факта, че Информатиката е с наи-ниския бал от компютърните специалности...така, че при всички случаи ще има хора дето ще останат на второ класиране за някоя от другите специалности (или поне аз така си мисля...нищо сигурно няма в крайна сметка). Колкото миналата година може и да не падне, но според мен ще падне ПОНЕ с половин единица (лично мнение)...
Успех :roll:
Мерси!!!
Дано наистина да падне бала толкова, че да мога и аз да вляза. Честно казано за мен няма особена разлика дали ще уча Информатика, ИС, СИ или КН - мисля, че всички те са хубави специалности.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

Знам , че са кандидатствали във ФМИ , абсурдно е да са писали приложна математика преди КН или СИ.........
Всичко се решава лесно и бързо с теоремата на "Заеби"
user157
В началото бе словото

Мнение от user157 »

hunt3r, и според мен беше абсурдно преди да видя, че минималния бал за СИ е по-висок от този на КН. Така, че за сега нищо сигурно няма щом не си на 100%, че са приети били КН...
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

е то беше повече от ясно , че на СИ ще е по-висок бала от КН. Не виждам в какво плана за КН е по-добър от този на СИ , че да е обратното ..
user157
В началото бе словото

Мнение от user157 »

hunt3r, виж тука си прав и аз съм абсолютно съгласен с това, но все пак предполагах, че народа ще се натиска за КН...
Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

Не прочетох горните мнения, но по темата - познавам човек, който е приет КН, но ще запише в УНСС. Случайно видях, че по-горе още някой е писал за такъв случай, не знам дали говорим за един и същи човек. Този, за който аз знам, се казва Ангел.
Поздрави. :)
Waste no time dreaming in vain.
epitaph
В началото бе словото

Мнение от epitaph »

user157 написа:sedrik, според мен за Информатиката няма да имаш почти никакви проблеми, щото там местата са си доста много следователно и кандидатите. Така, че шанса да се откажат е по-голям...пък и виж само факта, че Информатиката е с наи-ниския бал от компютърните специалности...така, че при всички случаи ще има хора дето ще останат на второ класиране за някоя от другите специалности (или поне аз така си мисля...нищо сигурно няма в крайна сметка). Колкото миналата година може и да не падне, но според мен ще падне ПОНЕ с половин единица (лично мнение)...
Успех :roll:
те като запишат за 2ро класиране мястото им се пази => не се освобождават места. или се лъжа?
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Според мен си струва да опиташ. :)
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

дано наистина за информатика падне с 30 стотни :) точно толкова ми трябват и на мен. И днес като се записвах за второ класиране едно момче пред мен и той беше с същият бал - 27.60 :)
Аватар
spunky
В началото бе словото

Мнение от spunky »

hunt3r написа:е то беше повече от ясно , че на СИ ще е по-висок бала от КН. Не виждам в какво плана за КН е по-добър от този на СИ , че да е обратното ..
хахаха ти маи доста си са пообаркал моито момче,ти въобще като си чел плана маи много,много не си разбрал за ко става на въпрос.Пък относно бала ,аиде да приемаха в СИ 35 човека пак тогава да му видим пак бала а? :D
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

мойто момче , разбирам те , че си някакво зубърче от МГ и даже и идея си нямаш от това , което пише в плана , но моля те не говори празни приказки , или поне се опитай да си обосновеш мнението ....
Аватар
spunky
В началото бе словото

Мнение от spunky »

ми кво да обосновавам то плановете са горе доло идентични просто тук таме има някои разлики(примерно в СИ има икономика на софтуерното инженерство,тъикато е по-специализирана в тая област) ама като цяло информатиката е еднаква,има разлика в математиката(в КН е повече).Та неможе да се каже,че в СИ е по-добре и пак казвам бала е по-висок щото са 20 човека и е нова специалност.Нямам нищо против СИ ама неможе еи таи да са казва ,че е по-добро,наи-малкото никои още не е учил и неможе да каже,та тва дето си чешете езиците няма смисал.Пък и не сам зубарче,просто съм питам и така са миказали хора които ги разбират тия работи :D .ареи тва е от мен
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Ами според мен, КН също е по-добра от СИ, планът на КН не съдържа неща като физика и икономика, които лично мен не ме интересуват, следователно за мен КН е по-добра, иначе нормално е да има хора с висок бал, които да запишат приложна- все пак има доста хора, които са много добри по математика, но не се интересуват от компютри и затова избират приложна, освен това част от тях са кандидатствали в УАСГ и др. и приложната е резервен вариант за тях.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

Напоследък разбирам, че има доста хора, които си нямат понятие какво е това Софтуерно инжинерство. Тези, които никога до сега не са се занимавали с програмиране няма и да го разберат лесно. Но ако се занимавате с изграждане на web приложения, има една книга на Люк Уелинг "Разработване на проекти за web с PHP и MySQL". Там от страница 514 до 530 е обяснено как точно се прилага Софтуерното инжинерство в уеб разработките и ако го изчетете има голяма вероятност да ви стане много по-ясно какво представлява тази материя, отколкото ако четете учебния план на СУ. Ако има мераклии, мога да снимам 1-2 страници и да обясня на кратко съдържанието на останалите 14-15.
Waste no time dreaming in vain.
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

не се карайте, от октомври ще се разбере кой крив и кой прав :twisted:
한류
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”