Арабистика
Модератор: Boromir
То това май е типично за тия филологии ... оредяват,оредяват и накрая-я има някой да завърши,я няма ... ама ние сме пичаги,ще се справим
Гери,теб те виждам какво си решила вече
Като се замисля междудругото,ние сме най-много хора май ... другите са все по 10 момчета и момичета съответно най-много,а ние сме цял отбор дружина 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
- geryto
- В началото бе словото
хаха цял отбор пишещ на обратноSINDEL` написа:То това май е типично за тия филологии ... оредяват,оредяват и накрая-я има някой да завърши,я няма ... ама ние сме пичаги,ще се справимГери,теб те виждам какво си решила вече
Като се замисля междудругото,ние сме най-много хора май ... другите са все по 10 момчета и момичета съответно най-много,а ние сме цял отбор дружина
"You miss 100% of the shots you never take."
- geryto
- В началото бе словото
реших, че е време да опозная близкия изтокSINDEL` написа:То майтап,майтап,ама ... какво реши тиШа записваш или няма да записваш
Това с писането ще е голямо изпитание ми се струва,докато свикнем на тоя начин сигурно ще има доста смешни ситуации
Но нали трябва да се учи във ведра атмосфера
- geryto
- В началото бе словото
здравейте.. това е моя последен пост тук.. исках само да ви пожелая много успех с арабистиката.. родителите ми ме отрязаха - предложиха ми да се изнеса от къщи ако запиша арабистика вместо мио.. а то много лесно се учи арабски като работиш
както и да е.. дстискам ви палци, много се готини и знам, че ще успеете..
ще видим колко ще падне бала, за са съм тюрколог, ако подам до 3-то класиране обаче ми се губи мястото...дали пък няма да си остана турчак...а иначе с тия -истики - забраете бачкането, щото тва е като да идеш на марс и да почнеш да бачкаш, преди да можеш да казваш "кво стаа" :Д
Get High or Fly Tryin`
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка: