Питане - ТУ

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Giselle
В началото бе словото

Питане - ТУ

Мнение от Giselle »

Не знам дали тук е мястото, но дайте мнение за специалността Индустриален мениджмънт в ТУ - относно перспективи за реализация по-добра ли е от икономическа специалност?
Последно промяна от Giselle на 09 Авг 2006, 21:02, променено общо 1 път.
Perfection
Аватар
[MP5]PATRIOT
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от [MP5]PATRIOT »

Защо не питаш във форума на ТУ? :D
Аватар
Giselle
В началото бе словото

Мнение от Giselle »

Не знаех, че има такъв...
Perfection
Аватар
[MP5]PATRIOT
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от [MP5]PATRIOT »

Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Доколкото знам тази специалност си е строго инженерна, не се подлъгвай по името...
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Имам много приятели в ТУ и от личният им опит ще кажа,че индустриалния мениджмънт и стопанското управление са най-леките специалности там!За другите........се подразбира :shock:
Изображение
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

dormouse написа:Имам много приятели в ТУ и от личният им опит ще кажа,че индустриалния мениджмънт и стопанското управление са най-леките специалности там!За другите........се подразбира :shock:
Същото съм чувал и аз... ТУ и МУ май се завършват най-трудно. За медицинския е нормално, докторите просто е непростимо да не знаят нещо, но не мога да разбера в ТУ защо ги стягат толкова... :shock: Иначе между другото политиката на техническия е много интересна. Правят 200% преизпълнение на държавната поръчка, и с течение на времето отсяват най-добрите, докато накрая излязат по-малко от половината приети...
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

пфффф имам един френд дето ми каза че от неговата група от 100 човека са завършили само 10 :shock:
Изображение
Аватар
sickornot
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sickornot »

uktc написа:
dormouse написа:Имам много приятели в ТУ и от личният им опит ще кажа,че индустриалния мениджмънт и стопанското управление са най-леките специалности там!За другите........се подразбира :shock:
Същото съм чувал и аз... ТУ и МУ май се завършват най-трудно. За медицинския е нормално, докторите просто е непростимо да не знаят нещо, но не мога да разбера в ТУ защо ги стягат толкова... :shock: Иначе между другото политиката на техническия е много интересна. Правят 200% преизпълнение на държавната поръчка, и с течение на времето отсяват най-добрите, докато накрая излязат по-малко от половината приети...
според мен е нормално в ТУ да се завършва трудно, защото ами самите неща, които се учат там са доста трудни.Някакви електроники, физики, механики.. звучи доста трудно!Друго е да учиш икономика.. това си е мое лично мнение и не казвам, че съм права.. но за мен е така! Не че икономиката се завършва лесно.. но поне по-лесно :)
metaphor for a missing moment
Аватар
Giselle
В началото бе словото

Мнение от Giselle »

Четох по темата в техния форум и все пак не съм наясно какво е нивото на преподаване, а и реализацията след това... Някави наблюдения?
Perfection
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

dormouse написа:пфффф имам един френд дето ми каза че от неговата група от 100 човека са завършили само 10 :shock:
Дам, за машинните специалности в най-добрия случай завършват 10% от приетите в началото. Виж за КСТ и КТТ е друго положението!(там процентът е над 40%) :lol:
Последно промяна от uktc на 09 Авг 2006, 22:16, променено общо 2 пъти.
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

при машинните истории няма да коментирам,че полужението е трагично :shock:
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Имам две приятелчета-момче и момиче приети в тази специалност,ще ги попитам какво мислят по въпроса и ще ти драсна ЛС
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Giselle
В началото бе словото

Мнение от Giselle »

Stark написа:Имам две приятелчета-момче и момиче приети в тази специалност,ще ги попитам какво мислят по въпроса и ще ти драсна ЛС
ок :D
Perfection
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

и все пак това ли записа там?
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”