Предишни теми по история в УНСС (юли 2005)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
iiccoo
Предишни теми по история в УНСС (юли 2005)
Дали ще е уместно във форума на СУ да попитам дали някой знае за предишните теми в УНСС 
Последно промяна от iiccoo на 06 Юли 2005, 03:02, променено общо 1 път.
2003 - "Илинденско-Преображенското въстание – предпоставки, подготовка, избухване, ход и последици"
2002 - "Икономическо развитие и държавно управление на България при Стефан Стамболов и д-р Константин Стоилов (1887-1899)"
1998 - "Илинденско-Преображенско въстание 1903 г."
1997 - "Развитие и укрепване на българската държава през първата половина на 9 век"
за другите ги нямаше
2002 - "Икономическо развитие и държавно управление на България при Стефан Стамболов и д-р Константин Стоилов (1887-1899)"
1998 - "Илинденско-Преображенско въстание 1903 г."
1997 - "Развитие и укрепване на българската държава през първата половина на 9 век"
за другите ги нямаше
-
iiccoo
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
iiccoo
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Приеха ме Социология, което ми беше трето желание, но само поради причината, че за неикономическите специалности в УНСС няма почти никакъв наплив ( а аз икономика не исках да уча за нищо на света!). Иначе момичето по горе е право- искат да се акцентира на икономиката, то си беше посочено и във формулировката на темата, а аз за икономика бях написала има няма 1 страницаiiccoo написа:Е не влезе ли нещо с 4.50 ? Щото аз смятах че с 4.40 влизам тая година.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
iiccoo
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ееее, не знам за Априлското въстание- може би ше искат да им напишеш по колко са вървели черешовите топчета по кръстосан курс
Едно момиче по-нагоре беше писало, че държали и на подписаните договори- може би т'ва е за теми, в които няма много икономика. Но където има- пиши, та се късай 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)