::Към неприетите::

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Ххахаха, значи аз догодина ще изкарам 6 :lol: - миналата 2, тая 4 :D
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Паган написа:Ххахаха, значи аз догодина ще изкарам 6 :lol: - миналата 2, тая 4 :D
Аритметична прогресия :D :D :D
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Не знам :roll: имам 3.67 по математика :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
sickornot
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sickornot »

хухуху.. айде не унивайте бе хорааа!
тоя дето искаше да се самоубива!недейй.. не си струва:))
Аз кандидатствах в 4 университета и в 4 щях да съм приета. но аз не подадох документи за 1-я.. така , че само в 3 .. кекекеке
да се похваля малко:)
ама иначе не записах в СУ.. мн бях навита.. ии тва ми беше мечтата.. записах в УНСС..защото ми хареса повече специалността..
към всички не приети в СУ.. изобщо не съжалявайте.Радвайте се на успеха в другите университети.. и кой знае.. всяко зло за добро!
А за приетите... то не му е тук мястото .. ама ЧЕСТИТО!!!
metaphor for a missing moment
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

И аз съм с малко по висока оценка по математика - 4.25 . Като гледам обаче вече е по вероятно с математика да се подготвя и да вляза отколкото с литература.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

sickornot написа:хухуху.. айде не унивайте бе хорааа!
тоя дето искаше да се самоубива!недейй.. не си струва:))
Аз кандидатствах в 4 университета и в 4 щях да съм приета. но аз не подадох документи за 1-я.. така , че само в 3 .. кекекеке
да се похваля малко:)
ама иначе не записах в СУ.. мн бях навита.. ии тва ми беше мечтата.. записах в УНСС..защото ми хареса повече специалността..
към всички не приети в СУ.. изобщо не съжалявайте.Радвайте се на успеха в другите университети.. и кой знае.. всяко зло за добро!
А за приетите... то не му е тук мястото .. ама ЧЕСТИТО!!!
Де да бяхме приети в други университети много ясно, че нямаше да униваме, ама при условие, че и в други не сме приети какво да правим? Темата е обща за тези, които никъде не са приети.
Аватар
sickornot
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sickornot »

Е така кофти!Но още нищо не е загубено за вас.. има цели 3 класирания.. с повече късмет ще сме колегии.. не се отчайвайте още от сега! :idea:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

нямазначение написа:
maimunka написа:В СУ всички се подлъгват. И аз миналата година се подлъгах да кандидатствам само в СУ и УНСС и увиснах. Истинатае, че трудно се изкарват високи оценки в СУ. Това си е лично мое мнение - две години съм се готвила абсолютно сама. Може би там ми е грешката - че не съм дала луди пари за да уча високопарни фрази и словосъчетания , които се харесват на проверяващите.
Ама ти си литература ли? :shock: :shock: Две години подред? Луда си, како. Аз се отказах доживот от литературата, там да изкараш висока оценка самостоятелно е мит и магия. Там ако нямаш една торба с еснафски фразички и посредствените съждения на Гошо и Пешо (цитирани едно към едно), просто можеш да забравиш как изглежда числото 4.
Изобщо не е така,не са нужни нито назубрени фрази от критици,нито множество цитати,просто желание и умение да пишеш,да пишеш целенасочено.С назубрени теми целенасочено не се пише....а именно това е основата на изпита,разсъждаване по проблем,а не по автора като цяло.Някои могат да пишат по литературен маниер,други не,трети пък имат късмет.Това е :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Подлъгах се от предварителния изпит, на който спокойно можех да си изкарам 4,50 най-малко. Казах си, че все пак ще се готвя и след това, като ще си повиша оценката със сигурност може би и до 5. :roll:
Но всички видяхме разликите в нивата на предварителния и останалите два изпита. Е ако се бях явил на предварителен можеше и да се набутам, но сега с тоя бал 24 няма да успея никъде.
Днес си подадох дипломата в УНСС, защото съм приет някаква специалност, която не ми говори нищо, но мисля, че е по-добре, отколкото да чакам следващата година в нас или в казармата. Все пак си чакам второто класиране с надеждата, че баловете могат и да спаднат, но много ме съмнява. :? Ще уча там, където най-малко исках това, което най-малко исках. Е.. може пък и да ми хареса. :roll:

EDIT
Сега погледнах, че са ме приели в ТУ на второ класиране Мехатроника, вече не знам какво да правя. Дано поне не са ме излъгали, че дипломата се връща веднага само след попълването на една декларация. :roll:
viar4eto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от viar4eto »

пиша в тази тема защото много исках да уча в София но днес се записах в ПУ по простата причина че в Сф никой не ме иска :evil: не съм приета нито тук нито в УНСС. СУ може и да стане по-нататък ама не ми харесват специалностите и ще уча в Пловдив. Маймунка ако и теб е приемат там и решиш да запишеш свиркай че си нямам съквартирантка все още :lol: :lol: :lol:
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Вярче задължително ще се свържа с теб, ако ме приемат в Пловдив, но аз съм писала само задочно , а за задочниците общежития няма.
Аватар
sickornot
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sickornot »

не е вярно за това , че предваителният е бил най-лесен. Аз например изкарах на него най-ниска оценка(4,65) , на математика1 имах 4,90 , и на математика2 - 5,30!Така че всичко е субективно, а 1 приятелка имаше предварителния 5,30, мат1-5,70(или 5,80 нз точно), мат2 - 6 :)))
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Не мисля, че точно това е критерият - за мен предварителния беше най-лесен, но най-високата ми оценка е от М2 :D
Аватар
sickornot
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sickornot »

Sally написа:Не мисля, че точно това е критерият - за мен предварителния беше най-лесен, но най-високата ми оценка е от М2 :D
ем.. всеки с мнението си :wink:
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

уффф,айде и аз да се пооплача малко тука :( с бал 26 съм и засега съм за никъде,а като гледам колко малко ми е оставало да се включа и аз сред приетите направо ми идва да ревна :cry: дано на второто класиране се освободи някое местенце и за мене,че ще си умра от мъка ако за толкова малко се размина :? днеска като ходих да си гледам работата даже историчката дето ми обясняваше грешките се чудеше как с петица не съм класирана още никъде,но то с тея високи бал-ове тая година....май само тея с шестиците ще се уредят :cry:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”