Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
kleopatra87 написа:а след като си запазиш мястото и те прекласират в друга специалност но не ти хареса можеш ли да се запишеш в тази която са те приели първо
не, предполага се, че след като си я писал на по-предно място я желаеш повече.
dkny написа:аууу днеска ... докато се записвах .... какво парче се записа в мойта специалност ...... Страшна колежка ще имам хаха
Късметлия:) И аз видях няколко бъдещи географици. Пекани хора:)
При мен в историческия, беше много зле:) Вече съжалявам:) Успокоява ме факта, че вашата сграда е до нашата и доста от лекциите ни ще се водят при вас:)
оооооооо аз отидох в 2 и то4но тогава ми затвориха под носа едва ли не а уж тряба56е да е минала обдената по4ивка ама както и да е и после уж бях от 1вите а си тръгнах кам 4 някаде/т.е замалко да не хвана края работния ден.../ вътре 1 4овек седе6е сигурно по 30 минути!@!
kleopatra87 написа:защо пък много не се чака повече от 30 мин
ти кога си била неска/? да не се окаже 4е сме си говорили ? 4е аз неска с бая пе4ени хора се засякох и приказвах от географията или поне от факултета....