днес чаках 4 часа с приятеля ми във ФМИ, повярвай ми симпатяги почти не се намираха
Любовни многоъгълници посред кандидат-студентската кампания!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Nikince
- Пишеща машина
RecalcitrancE написа:Че що да местят темата? Вижте как се изясни съдбата на мнозина КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ, оплели се в мрежите на любовта точно благодарение на КСК...
А църната мадам, не пречи да живея с двете ви...Както се казва "не съм мъж за ина жинЪ".
Хайде радвайте се! Дори и да живеете отделно от мен, не пречи да ви гостувам - ту на едната, ту на другата....А може и на двете заедно. Кандидат-студентки с кандидат-студентки!Икспект дъ ъникспектид...
Ехехехе като те гледам бая си се уредил
Много кандидат( вече бъдещи ) студенти ти завиждат да знаеш
- [MP5]PATRIOT
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Днес прекарах около пет часа в ректората на СУ и, представете си, не успях да се влюбя!
Сигурно защото през по-голямата част от времето ми беше лошо и спях на една пейка. Но съм сигурен, че дори да не се понеса по течението на любоффта, в следващите години ще има с какво да плакна очи във феминизирания ФКНФ. Чувствата на страна, но чувството за естетика не е за пренебрегване 
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ще гостуваш? А къде дават без покана?RecalcitrancE написа: А църната мадам, не пречи да живея с двете ви...Както се казва "не съм мъж за ина жинЪ".
Хайде радвайте се! Дори и да живеете отделно от мен, не пречи да ви гостувам - ту на едната, ту на другата....А може и на двете заедно. Кандидат-студентки с кандидат-студентки!Икспект дъ ъникспектид...
Мдааа, определено и твойта не е леснаmecho написа:Днес прекарах около пет часа в ректората на СУ и, представете си, не успях да се влюбя!Сигурно защото през по-голямата част от времето ми беше лошо и спях на една пейка. Но съм сигурен, че дори да не се понеса по течението на любоффта, в следващите години ще има с какво да плакна очи във феминизирания ФКНФ. Чувствата на страна, но чувството за естетика не е за пренебрегване

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- [MP5]PATRIOT
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Чаках на опашката на ФКНФ само 15-20 мин, защото всичко ставаше мн бързо, но определено бъдешите колежки са симпатягиmecho написа:Днес прекарах около пет часа в ректората на СУ и, представете си, не успях да се влюбя!Сигурно защото през по-голямата част от времето ми беше лошо и спях на една пейка. Но съм сигурен, че дори да не се понеса по течението на любоффта, в следващите години ще има с какво да плакна очи във феминизирания ФКНФ. Чувствата на страна, но чувството за естетика не е за пренебрегване
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!