наистина мн искам да уча МО, но знам само позитивните страни
Модератор: MidwinterSun
Здравейте и от мен. Живот и здраве утре да се запиша, аз също ще уча тази специалност. Може и да е въпрос на моя небрежност, но никъде не намерих информация колко и какви езици се полага да се учат в МО. Ако някой може да ми каже, ще съм излкючително благодарна. Относно вашите разисквания за положителни и отрицателни страни на специалността ще кажа само, че мой много добър приятел постоянно ми говореше за негови познати, учащи МО и недоволни от МО. Този мой приятел предпочете европеистиката, но мен все пак не успя да ме разубеди. Държа си на избора, за добро или зло, пък времето ще покаже 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Жокер, аз още съм навита да се тръшкам , да не мислиш че не ми тръшка че съм МО 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
2 варианта:Nassy написа:Здравейте и от мен. Живот и здраве утре да се запиша, аз също ще уча тази специалност. Може и да е въпрос на моя небрежност, но никъде не намерих информация колко и какви езици се полага да се учат в МО. Ако някой може да ми каже, ще съм излкючително благодарна. Относно вашите разисквания за положителни и отрицателни страни на специалността ще кажа само, че мой много добър приятел постоянно ми говореше за негови познати, учащи МО и недоволни от МО. Този мой приятел предпочете европеистиката, но мен все пак не успя да ме разубеди. Държа си на избора, за добро или зло, пък времето ще покаже
1. приета си с АЕ>>> учиш НЕ/ИЕ/ФЕ по твой избор, ако се пребориш може да намериш и друг , носе учат само 2, в редки случаи три езика
2.приета си с друг език - зад. учиш английски за 2ри
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Nassy, както Берсеркер ти каза- 3 езика можеш да учиш и да се води в протоколите и в книжката ти 4е ги учиш, да получаваш оценки по ях и тези оценки да участват в балообразуването за стипендии, общежитие и т.н.
в моя курс , предполагам и в другите голям проблем се явява несъдействито на секретарките ( ще разбереш какво имам предвид за съжаление) да дават разре6ение да се записваш да учиш пове4е от 3 езика ако искаш. просто ни казват- " Не можете !" .а самите преподаватели ни приемат с групите по езика, просто тази оценка която ще получиш няма да фигурира никъде официално. незнам защо се получава така.
в моя курс , предполагам и в другите голям проблем се явява несъдействито на секретарките ( ще разбереш какво имам предвид за съжаление) да дават разре6ение да се записваш да учиш пове4е от 3 езика ако искаш. просто ни казват- " Не можете !" .а самите преподаватели ни приемат с групите по езика, просто тази оценка която ще получиш няма да фигурира никъде официално. незнам защо се получава така.
Не е точно така. Всеки си мисли, че, като се води икономически ВУЗ, всички изучават само икономика. Само в първи курс има 2 икономически дисциплини. Втори, трети и четвърти курс се изучават изцяло международни политически предмети. Виж програмата им на сайта и ще се убедиш самBerserker написа:ми японистиката в СУ е по-добра от МОако се съди по бала особено
а за МО - УНСС с по-напред с икономичексат част
Успех касапчо!
Ами да се похваля, че днес се записах успешно МО. По въпроса с езиците специално попитах секретарката и тя каза, че по желание се изучава трети език от 1ви до 5ти курс, но виж за четвърти език не спомена нищо. Аз от тебе чувам.kokteil_molotow написа:Nassy, както Берсеркер ти каза- 3 езика можеш да учиш и да се води в протоколите и в книжката ти 4е ги учиш, да получаваш оценки по ях и тези оценки да участват в балообразуването за стипендии, общежитие и т.н.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
аз веднъж като исках да ми разре6ат за 3ти език , специално за срещата със секретарките feat. Агова , се бях настройвала много психи4ески, след срещата оба4е , благодарих на себе си 4е съм с дезодорант Rexonna , защото от нерви 3 пъти се препотих .... 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
берс, усещаш ли 4е ще изпооткажем хората, които са се втурнали да киснат 4 безмислени години в тая специалност
какво добро дело правим както винаги 
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: