Записване във ФМИ

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

snoopy_doo is back
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

ИСКРЕНО И ЛИЧНО

Мнение от snoopy_doo is back »

Tabledott написа:Ами аз си загубих целият ден, но пак не успях да се запиша, бях номер 111, явно ще се наложи да ходя утре пак.
:lol:

и така следва искрено и лично (епизод 3325)
в 24:00 на 7 или в 00:00 на 8 ми август моя милост потегли към столицата заедно с още двама приятели от Бургас
след изморително ,изръбващо и изтощаващо пътуване с една почивка от 15 мин в 6:00 бяхме в София.. дотук добре,
един час,час и нещо почивка на гарата и потегляне към ректората
пристигане,закупуване на докумети от книжарницата и попълване
нося си снимки както ми бе казано 4 на 6 см...
естествено трябват 3 на 4,5 см моля за ножичка жената от книжарницата в ректората .....молабата ми е отхвърлена с обяснението че в студентството тази ножичка ще ми трябва и е желателно да се закупи....закупуване на ножичка....привървшване с документите и отправяне към етаж 4 където трябва да си платя таксата...на врата която и да е била няма нищо уличаващо я за търсената...търсене ..отказване и потегляне към ФМИ
пристигане в 10 и 10..още документи..пиша си егн-то за 13 ти път
отивам да си платя таксата слизам ...и успявам да се докопам до номер 50, момчето с мен до 49....другото момче го нямаше...къде ли е
ами за 4-та снимка :lol: нищо че уж ни трябват три ..нищо, че е от Бургас и на другия ден е на работа за него номер 105*(за съжаление той не постига желаното на 8 и остава и на 9 ти)...чакане до 12..обедна почивка до 12 и 45 (въпреки че е до 12 и 30 )..чакане ............................................................................................................................................14 и 30 най-накрая вътре..
влизам.."добър ден "казвам аз ..две от 4 ри се обръщат ..мълчание ..после разговора потръгна...но между тях..
разрах колко често едната си поливала цветето.. как е сърдита на другите, че не са и го поливали докато я нямало ...една спомена, че случайно го поляла щото я мързяло да ходи до тоалетната :lol: :lol: :lol: имаше предвид да си хвърли водата от чашата
също така разбрах че едната спира цигарите....аз си стоя и никой нищо не ми казва ..вадя си документите ..аз пак не участвам в разговора между "бюрократките" :lol:
междувременно звънна и телефона едната попита другата "нали ти беше по телефоните айде вдигай" ,а оная и вика "аааа не,после пак да ми мранкът че едно сме казали друго било
:lol: :lol: :lol:
... отговора беше "еми да големи неблагодарници.. ти им казваш пък те те нареждат..ужас" :lol: :lol: :lol: (има си хас като ти казват грешна информация или в най -добрия случай непълна)
тук обаче аз реших да се изкашлям леко с цел да покажа присъствие...
попитаха ме как се казвамм, заградиха едно кръгч,
написаха 3 пъти факултетния ми номер и ме пуснаха да си ходя...
общо 50 сек..вътре стоях 7 мин и по принцип един човек минаваше за от 5 до 8 мин
вътре имаше 4 ри жени от които една си мрадна д-то веднъж за да си полее цветето,а другата химикала заради мен нахалната кандидат- студентка....естествено жал ми беше за другите вън,но сега аз бях вътре и бях сама ...не казах нищо щот знам ли ги може да се поизгаврят с мен после(едвали и някой преди мен или някой след мен им е казал нещо)..до къде стигнахме вместо те да имат страх от нас щото им плащаме ..ний им търпим мързела щото?????не знаем че имаме права ..еми това е нямам думи..после си пътувах още 6 часа на обратно към Бургас за да се довлека до вкъщи и да заспя като моряк след 5 бутилки ром (щот за повече няма място)
:D това е историята на моето записване :lol: :lol: :lol:
Dead people aren't easy to kill Изображение
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Хахаха, ами аз днес се записах, трябваше да стана 04:45, за да гоня влак за София, както и да е, успях да стигна навреме, да се запиша, след което се прибрах с гореспоменатия No.105 до гарата ;), след което в 12:00 си бях отново в родния град, след което заспах и преди малко се събудих :)
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Аз днеска успях да се запиша. Взех си номерче към 10 и нещо и минах към около 15. А за снимките беше голяма тъпотия наистина, но една приятелка каза, че на по-новите документи снимките били 4/6см. :roll:
Изображение
Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

И все пак какви снимки да нося при записването?
Waste no time dreaming in vain.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Според документите явно. Най-добре носи 4/6 и си носи и ножичка. :lol: Макар че и да ги лепнеш големи едва ли ще има проблем... Аз на едното място я лепих голяма, а един приятел май самое дната ряза. А и без това, където са касите, има една ножица. ;)
Изображение
Gohan
В началото бе словото

Мнение от Gohan »

Аз по принцип не се славя с късмет но днес успях да се запиша за има няма 3 часа. Пристигнах в 12 и в 14:30 си хванах трамвайчето към гарата. Честито на печелившите :D
rinzo
В началото бе словото

Мнение от rinzo »

Ей СУ тотална липса на ораганизация ..... ви тъпа.А ФМИ..е не нямам думи..вйи кретени ли сте ве 4 шибани часа съм чакал ве тъпаци неземни.Тия 4 ку*ви вътре бяха по умрели и от ...аргх вече нямам думи как може както пича каза работа за 1 минута мах да я вършат за 6-7.......аве кво да ви говоря просто върха на тъпотията..егати не може ли поне срещу парите си да получим по бързо обслужане ?! Все пак и маймуни да бяха сложили щеше да е по бързо.
п.с. Един въпрос.. не задачка !
Имате 3 дена,няколкостотин души и на ден минават по 100.Колко от приети ще го духнат понеже не са могли да се запишат.За тях мога да кажа само само сори колеги...ФМИ :evil:
Аватар
Magian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Magian »

rinzo написа:егати не може ли поне срещу парите си да получим по бързо обслужане ?!
Вместо ръце да целуваш на лелките, че имаш този шанс да учиш в университет за мизерната такса от 250 лв. на година, ти си недоволен. Подобно удоволствие другаде в Европа ще ти коства поне 10000 евро на година

:roll:
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Е, в Германия е все още по 300 Евро на година;) Смятат да въвеждат такси, което ще значи, че в бъдеще таксата ще е 1200 Евро на година:))
Аватар
Magian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Magian »

Sally написа:Е, в Германия е все още по 300 Евро на година;) Смятат да въвеждат такси, което ще значи, че в бъдеще таксата ще е 1200 Евро на година:))
300 евро за германци в Германия или българи в Германия?

Защото например за Нотингамския университет, таксата за британци е 3000 паунда, а за чужденци 12150 паунда.
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

Magian написа:
rinzo написа:егати не може ли поне срещу парите си да получим по бързо обслужане ?!
Вместо ръце да целуваш на лелките, че имаш този шанс да учиш в университет за мизерната такса от 250 лв. на година, ти си недоволен. Подобно удоволствие другаде в Европа ще ти коства поне 10000 евро на година

той май имаше предвид изпитните такси, част от които са и за това :wink:
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
snoopy_doo is back
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от snoopy_doo is back »

Magian написа:

ти пък..няма да целувам ръка на учителката която ме е учила 5 години на математика и няма да се самоцелувам,че съм такова умно девойче ами на тези закоравели бюрократки :lol: :lol: :lol:

а колко е мизерна такстата е отделен въпрос
важното е че я има и си я плащаме... а, и отделно държавата плаща още от данъците които пак идват от джоба на родителите ни

е,то другаде в Европа майка и баща ми може да взимат заплата между 3000 и 15000 евро на месец ...ама сме си тука в БГ нали ???
Dead people aren't easy to kill Изображение
rinzo
В началото бе словото

Мнение от rinzo »

Magian,бате кви са тия глупости ве...
1.да говорех за тъпите такси за изпитите
2 аиде не ми говори за чуждите унита щото маи не си съвсем на ясно как седят нещата и да те светна догодина ще ходя в едно от най-елитните унита в света и не ,не съм богат въобще,нито ще им плащам много,но съм сигурен че пак ще получа обслужане кат хората
Аватар
Magian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Magian »

rinzo написа:Magian,бате кви са тия глупости ве...
1.да говорех за тъпите такси за изпитите
2 аиде не ми говори за чуждите унита щото маи не си съвсем на ясно как седят нещата и да те светна догодина ще ходя в едно от най-елитните унита в света и не ,не съм богат въобще,нито ще им плащам много,но съм сигурен че пак ще получа обслужане кат хората
Глупост някаква съм написал. Грешка :oops:
Аватар
Laser
В началото бе словото

Мнение от Laser »

Искам да попитам каква е обстановката при записването след второ класиране във ФМИ? Пак ли има голяма опашка, раздават ли номерца за ред, има ли вероятност ако отида утре към обяд да не мога да се запиша и да остана за следващия ден? Кажете ми, за да знам кога да пътувам :roll:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”