Инженерна физика

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Gdragon
В началото бе словото

Инженерна физика

Мнение от Gdragon »

Гледам , че минималният бал е 18.58...моят бал е 20.80 за тази специалност,но не са ме приели.Да не би защото съм я сложил на последно място?Или пък има някакви по специални критерии за нея?
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Класирането зависи на кое място си сложил/а съответната специалност - така ако си писал/а ИФ на 7-мо място и имаш бал 20.80,а друг я е писал на 1-во, или по-предна от твоята, позиция и има по-нисък бал,то тоя човек ще те изпревари..Има и друго-незнам какъв изпит си полагал/а , предполагам,че е бил физика или математика, то мисля че имаше някакви специални изисквания точно свързани с тези дисциплини.Тоест има значение по какво си държал/а изпит..Най-добре провери в правилника на СУ или попитай някой оттам..
Желая ти успех!!Дано нямаш проблеми! :wink:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Не си приет/а, защото си държал/а изпит по математика. По правилник, за ФзФ математиците се класират чак на второ класиране, т.е. и 30 бал да имаш, изобщо не те класират на първо класиране. Подай документи за 2 класиране и мисля, че ще те приемат.
Gdragon
В началото бе словото

Мнение от Gdragon »

Мерси за инфо-то :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”