Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
E-e-eeeeeeeeee... Супер!!! Ти не беше с Генчо на масата вчера, нали? Я дай снимка тва-онова. Вторият човек от Варна във форума е от Варна и ще учи Право...и е в нашата група!!! Ау к`ва радост! Аз btw бях от МГ, ходех при Лозкова и Панайотова,(може да сме се засичали). Зле съм с имената и се извинявам, ако не съм го запомнил. Казвай нещо да се видим ...или не знам! Айде пиши в irc (yavor) или icq (225260520)
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
E-e-eeeeeeeeee... Супер!!! Ти не беше с Генчо на масата вчера, нали? Я дай снимка тва-онова. Вторият човек от Варна във форума е от Варна и ще учи Право...и е в нашата група!!! Ау к`ва радост! Аз btw бях от МГ, ходех при Лозкова и Панайотова,(може да сме се засичали). Зле съм с имената и се извинявам, ако не съм го запомнил. Казвай нещо да се видим ...или не знам! Айде пиши в irc (yavor) или icq (225260520)
При Александрова съм ходила от там познавам Генади Записахме се заедно и с още една приятелка от Варна и тя в 7 група
Бала 100% ще падне а правото.Само аз имам 2 познати дето отиват в Акдемията на МВР и освобождават място за правото.Ама това е за мъжете.За жените никаква представа нямам
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
ще падне, да...то само минималният бал на първо класиране беше по-нисък от общия минимален бал за миналата година...а сега има още две класирания и аз имам 1-2 познати, които са се отказали и са отишли някъде другаде
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!