Аз! Приета съм Приложна математика с бал 28.35 и вече се записах.Други колеги?
Приложна Математика
Модератор: Boromir
[quote="aaa66"]Просто едва ли някой ей така ще изпусне място във ФМИ.
quote]
ами да ти кажа... аз освобождавам 1 място в информатика.. а сестра ми освобождава 1 място за Приложната Математика.. така че мисля, че ще има много като нас.. ако си приет на друго място с по-добра специалност.. мн ясно, че няма да се набуташ.. Което си е пак въпрос на желание.. защото за някои информатиката е по-яка.. и такамз...
ейде късмет на всички за 2-рото класиране:)
и аз го чакам .. само че в УНСС ;/
quote]
ами да ти кажа... аз освобождавам 1 място в информатика.. а сестра ми освобождава 1 място за Приложната Математика.. така че мисля, че ще има много като нас.. ако си приет на друго място с по-добра специалност.. мн ясно, че няма да се набуташ.. Което си е пак въпрос на желание.. защото за някои информатиката е по-яка.. и такамз...
metaphor for a missing moment
Ми аз ти връщам жеста в УНСС там освобождавам едно място в Бизнес информатика - имам 5.50 на изпита и бал 22.sickornot написа:aaa66 написа:Просто едва ли някой ей така ще изпусне място във ФМИ.
quote]