Редовно или задочно???
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Тогава не е дилема. Ако ще работиш - пишеш задочно, ако не - редовно.maimunka написа:За някои хора е дилема. Ти пък какво се подиграваш. От това зависи дали ще се издържат сами, дали ще натоварят семейния бюджет като останат на грижите на родителите си...
Да работиш и учиш редовно е адски трудно особено първата година и обикновено не води до добри резултати.
А за семейният бюджет - щом е решил/а да учи това автоматично значи, че ще натоварва семейният бюджет малко или много.
Imagination is more important than knowledge
ооооу вие пък с тоя студентски живот ще ме убиете
купони ли ви липсват бе хора!
аз искам задочно защото не ми е удобно да стана на 20 и да дрънча тате за пари изцяло! айде можете да си пиете всяка събота и без да сте студенти. акъл ми стига да се подготвям сама без да вися на лекции по 7 часа на ден и даже физ. култура да имам! това е моето мнение!!!
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Аз пък,вече избрах задочно. Имах всички основания да го направя: малкото ми семейство нямаше как да си позволи да ме издържа докато уча,така или и иначе работех от ученическите си години и вече знаех как да съчетавам учението си с работата,а и към момента имах невероятно добра работа,която не си беше за изпускане от 19 годишната ми персона, така че в документите за кандидатстване посочих 3-те желани от мен специалности първо в задочната им форма,а после в редовната,и ме приеха-задочно.Сега успешно се реализирам във кариерата си,ходя рядко на лекции и си уча изцяло вкъщи.Но дълбоко в мен ми се иска да бях закотвена в СУ,или да бях някоя сервитьорка или продавачка някъде,абе ДА СЪМ РЕДОВНО.Ако наистина имаш възможността да избираш-избери РЕДОВНО.И аз бих го направила,ако имах този избор.
P.S.Не мисля , че има как да запишеш втора специалност психология,ако първата ти е педагогика.
P.S.Не мисля , че има как да запишеш втора специалност психология,ако първата ти е педагогика.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."