Право -редовно-бал 26.93
За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- явор
- Летописец Виртуоз
Мдам... Ех таз памет беeveryday_ написа:Генади май беше
Само дето някой от сега се правиха на големи адвокати и оспорваха, че не го познавам повече от тях!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Прав си! За първи път ми се случва да чакам цели 15 минути на опашкаEl_Salvador написа:То не бе записване, не бе чудо!
Излиза, че ако си редовен студент по право е най-трудно да се запишеш. Трябва да чакаш най-много, защото който е задочно или с МО минава по-бързо-що за глупост?
Не знам как е било днес, но вчера беше АД. Пълно безумие е записването в Юридическия факултет да става в една-единствена стая...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За теб това ако е дълго чакане какво да кажа аз като чаках само 5 часа.jantex написа:Прав си! За първи път ми се случва да чакам цели 15 минути на опашкаEl_Salvador написа:То не бе записване, не бе чудо!
Излиза, че ако си редовен студент по право е най-трудно да се запишеш. Трябва да чакаш най-много, защото който е задочно или с МО минава по-бързо-що за глупост?
Не знам как е било днес, но вчера беше АД. Пълно безумие е записването в Юридическия факултет да става в една-единствена стая.... ..като изключиш километричните за хляб към '94