Срещите ъф да Форума:vol. 3,14
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Яд ме е, че не дойдох, но разбрах за срещата около 12:00, а вече си бях уговорил нещо за 12:30, та нямаше как да дойда...жени, какво да ги правиш 
@явор: сори, ако съм се държал странно в Ректората, но гонех капучино, а и като цяло съм леко отвеян като не си доспя...
@паган: случайно на 7 привечер да си бил с дружина метъли на една беседка в Борисовата?
@явор: сори, ако съм се държал странно в Ректората, но гонех капучино, а и като цяло съм леко отвеян като не си доспя...
@паган: случайно на 7 привечер да си бил с дружина метъли на една беседка в Борисовата?
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
аз пък съжалявам,че си тръгах толкова рано....не бях сама и не можех да принудя хората да останат,а и не можех да ги зарежа.Освен това цял ден бяхме по кафета и вече копнеехме да отидем да поспим на пейките в гарата
И много се радвам,че се запознах с някои от вас,съжалявам че не ви запомних имената,но физиономиите са запечатани в кашата ми
така че,ако някого ви мерна из Софията ще ви нападам с голяма усмивка:)
ps:Много се надявам да не съм ви сплашила с превъбуденото си настроение и постоянно бълващата си глупости уста
И много се радвам,че се запознах с някои от вас,съжалявам че не ви запомних имената,но физиономиите са запечатани в кашата ми
ps:Много се надявам да не съм ви сплашила с превъбуденото си настроение и постоянно бълващата си глупости уста
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ей хора, аз искам да се извиня,че така се изнизахме (аз, явор и гриендката ми), ама наистина имах работа, която не знаех колко време ще ми отнеме да я свърша...а и някакво ми беше сконфузно да ви се намеся в разговора, най-малко и че бях на другия край на масата 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
То верно нямаше как да се чуем от единия до другия край на масата, но пък нищо конфузно не виждам в това да се опиташ да вземеш уучастие, ако все пак видиш шанс да надвикаш всичкиeveryday_ написа:ей хора, аз искам да се извиня,че така се изнизахме (аз, явор и гриендката ми), ама наистина имах работа, която не знаех колко време ще ми отнеме да я свърша...а и някакво ми беше сконфузно да ви се намеся в разговора, най-малко и че бях на другия край на масата

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
@@Ra4e^Fъ; СтарМамун; и всичкото останало не-дошло на срещата народ:
Всеки който по принцип е навит за срещи и иска да идва, да ми пише на ЛС че иска, така като организираме среща ще пращам ЛСта на всички които не проверяват форума редовно, а на опслушните като Дух_Наводнения може и смси да пускам
п.с. сорка раче, то твойто се не губи
Всеки който по принцип е навит за срещи и иска да идва, да ми пише на ЛС че иска, така като организираме среща ще пращам ЛСта на всички които не проверяват форума редовно, а на опслушните като Дух_Наводнения може и смси да пускам
п.с. сорка раче, то твойто се не губи
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Berserker написа:everyday_ написа:ей хора, аз искам да се извиня,че така се изнизахме (аз, явор и гриендката ми), ама наистина имах работа, която не знаех колко време ще ми отнеме да я свърша...а и някакво ми беше сконфузно да ви се намеся в разговора, най-малко и че бях на другия край на масата
с гриендката ти --- от есента ви слагаме в центъра на масата за да не се изнизвате![]()
лекоатлетка с лекоатлетка такава
![]()
без евридей бирата не е същата......
- Joyride
- Пишеща машина
аз пък след като си тръгнахте разбрах ,че си тиeveryday_ написа:ей хора, аз искам да се извиня,че така се изнизахме (аз, явор и гриендката ми), ама наистина имах работа, която не знаех колко време ще ми отнеме да я свърша...а и някакво ми беше сконфузно да ви се намеся в разговора, най-малко и че бях на другия край на масата
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising