Редовно или задочно???
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- TeDuS
- В началото бе словото
Редовно или задочно???
Ако имате възможност да избирате, кое бихте предпочели - редовното (което е тъждествено на издръжка от родители, постоянно посещаване на лекции и упражнения, едва ли не приятен студентски живот) или задочното (което от своя страна предполага самостоятелна подготовка за изпити, работа, но и самосоятелност)?????? А може би имате и вариант тип melange!!!!
Безкрайно ще ми е интересно да разбера становището по въпроса както тези, който са изправени пред тези дилема (ако има такива), така и на хора, направили своя избор, имайки впредвид дадени обстоятелства!!!!
Безкрайно ще ми е интересно да разбера становището по въпроса както тези, който са изправени пред тези дилема (ако има такива), така и на хора, направили своя избор, имайки впредвид дадени обстоятелства!!!!
аз гласувам с две ръце за редовно но при едно условие разбира се-или родителите да имат възможността да те издържат или лекциите ти да позволяват да работиш. Ако едно от тези условия е на лице не виждам защо да учиш задочно-ще работиш (т.е. това ще го правиш цял живот), ще ти е по-трудно да си взимаш изпитите и няма да усетиш нищо от студентския живот. Но ако разбира се нямаш възможност за издръжка и задочното е вариант. 
гласувам мъдро - последна година можеш да влезеш по задължение в казарма - ако ти е присърце - пиши задочно и ще ти носат да си четеш лекциите, докато играеш карти и правиш лицеви. Твърдо редовно
Ако нямаш проблем с казармата - както се чувстваш сам по-добре, разни хора - разни интереси 
Get High or Fly Tryin`
- TeDuS
- В началото бе словото
Не няма проблем за издръжка или казарма ( аз съм f)...но много хора твърдят ( е поне покрай мен), че задочното си имало някви превилегии!!! Предполагам това е повечето свободно време. Засега имам право да избирам, колебая се и затова ми се ще да чуя и други мнения по въпроса!!!
Благодаря за съветите!!!
Благодаря за съветите!!!
- TeDuS
- В началото бе словото
Да, предполагам е така...но това важи с пълна сила за хора, които искат да учат конкретната специланост!!! Аз нямам нищо против Педагогиката, дори ще си я уча с интерес, но примерно, ако реша ( е и ако успя де) да запиша втора специалност - редовно, (да речем така желаната Психология), нещата няма ли, според вас, да са по-леки!!!! ИЛИ пък това е само моя си хипотеза!!!! 
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- massari-reallove
- В началото бе словото
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка: