Редовно или задочно???

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Редовно или задочно???

Мнение от TeDuS »

Ако имате възможност да избирате, кое бихте предпочели - редовното (което е тъждествено на издръжка от родители, постоянно посещаване на лекции и упражнения, едва ли не приятен студентски живот) или задочното (което от своя страна предполага самостоятелна подготовка за изпити, работа, но и самосоятелност)?????? А може би имате и вариант тип melange!!!!

Безкрайно ще ми е интересно да разбера становището по въпроса както тези, който са изправени пред тези дилема (ако има такива), така и на хора, направили своя избор, имайки впредвид дадени обстоятелства!!!!
Аватар
Magian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Magian »

Записвай редовно. Сума народ учи редовно и пак работи. пък и разни привилегии имаш - студентска карта за градски транспорт, за БДЖ... за задочното няма.
viar4eto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от viar4eto »

аз гласувам с две ръце за редовно но при едно условие разбира се-или родителите да имат възможността да те издържат или лекциите ти да позволяват да работиш. Ако едно от тези условия е на лице не виждам защо да учиш задочно-ще работиш (т.е. това ще го правиш цял живот), ще ти е по-трудно да си взимаш изпитите и няма да усетиш нищо от студентския живот. Но ако разбира се нямаш възможност за издръжка и задочното е вариант. :wink:
Аватар
iCaK
В началото бе словото

Мнение от iCaK »

гласувам мъдро - последна година можеш да влезеш по задължение в казарма - ако ти е присърце - пиши задочно и ще ти носат да си четеш лекциите, докато играеш карти и правиш лицеви. Твърдо редовно :) Ако нямаш проблем с казармата - както се чувстваш сам по-добре, разни хора - разни интереси :)
Get High or Fly Tryin`
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Не няма проблем за издръжка или казарма ( аз съм f)...но много хора твърдят ( е поне покрай мен), че задочното си имало някви превилегии!!! Предполагам това е повечето свободно време. Засега имам право да избирам, колебая се и затова ми се ще да чуя и други мнения по въпроса!!!

Благодаря за съветите!!! :thumbright:
viar4eto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от viar4eto »

ами тогава аз не бих се колебала но ти явно намираш някой положителни страни на задочното щом се колебаеш? не слушай хората а прецени кое ще е по-добре за теб 8)
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Правa си...трябва ми спешно един restart!!!!! :shock: Много мислене май води до побърквация!!!!! Като мине и второ класиране пак ще го мисля!!!
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Mисля,че редовното е по-добре......като че ли по-добре можеш да усвоиш нещата....
Изображение
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Да, предполагам е така...но това важи с пълна сила за хора, които искат да учат конкретната специланост!!! Аз нямам нищо против Педагогиката, дори ще си я уча с интерес, но примерно, ако реша ( е и ако успя де) да запиша втора специалност - редовно, (да речем така желаната Психология), нещата няма ли, според вас, да са по-леки!!!! ИЛИ пък това е само моя си хипотеза!!!! :roll:
viar4eto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от viar4eto »

а бе мен ако питаш леко няма особено ако караш второ висше ама както си прецениш, аз все още не съм учила нито редовно нито задочно така че не съм от най-компетентните по въпроса :lol:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Както казва един приятел:"Ако учиш задочно няма как да вкусиш от истинския студентски живот".Затова съм с две ръце за РЕДОВНО.При добро желание пак може да се намери работа.
Аватар
massari-reallove
В началото бе словото

Мнение от massari-reallove »

РЕДОВНО
Аватар
insine
В началото бе словото

Мнение от insine »

По принцип и аз съм за редовното следване... но естествено сега съм изправена пред дилемата: журналистика задочно в СУ или редовно в УНСС! И май в крайна сметка ще заложа на зад форма.. :?
Ако днес не си объркан значи не мислиш правилно.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Редовното обучение дава по солидни знания и подготовка, но когато имаш желание и задочник да си ще придобиеш неообходимите знаниея.
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cRaZyDeViL »

голяма димела, няма що :P
Imagination is more important than knowledge
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”