1-во класиране - УСЛОВИЯ!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз имам един сериозен въпрос, не че предните не са били сериозни. Значи явявах се на изпир по химия и имам орпеделена оценка.
Обаче ходих и на изпити за Медицински униврситети и имам по-висока от получената в СУ. На първо класиране съм приета, но не по първо желание. Мога ли да си ползвам оценката от МУ на второ класиране
Балът с оценката от МУ е колкото минималния бал на първото желание - въпреки, че са заети местат но аз съм с минимален бал влизам ли там както пише в правилника, че влизат поселдните с еднакъв бал?
Обаче ходих и на изпити за Медицински униврситети и имам по-висока от получената в СУ. На първо класиране съм приета, но не по първо желание. Мога ли да си ползвам оценката от МУ на второ класиране
Балът с оценката от МУ е колкото минималния бал на първото желание - въпреки, че са заети местат но аз съм с минимален бал влизам ли там както пише в правилника, че влизат поселдните с еднакъв бал?
Who ever said I needed you! Lied!
Чл.35. След първото класиране кандидатстващите с конкурсен изпит по химия, физика и математика имат следната възможност:
1. Посочилите в кандидатстудентския картон специалностите: Химия, Химия и физика, Химия и информатика, Компютърна химия, Ядрена химия и Екохимия да представят служебна бележка с оценка от конкурсен изпит по химия, положен в Медицинските висши училища в София, Стара Загора, Пловдив, Плевен и Варна.
.................
3. Кандидатите представят служебната бележка с оценка от съответния конкурсен изпит до 11 август.
Пробвай, но за по-сигурно се обади и питай. Успех!
1. Посочилите в кандидатстудентския картон специалностите: Химия, Химия и физика, Химия и информатика, Компютърна химия, Ядрена химия и Екохимия да представят служебна бележка с оценка от конкурсен изпит по химия, положен в Медицинските висши училища в София, Стара Загора, Пловдив, Плевен и Варна.
.................
3. Кандидатите представят служебната бележка с оценка от съответния конкурсен изпит до 11 август.
Пробвай, но за по-сигурно се обади и питай. Успех!
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/taxi.htmlCvetelina написа:Нещо не мога да се ориентирам колко е тази такса за обучение. Прочетох цялата тема, видях някои линкове, но не ми ги отваря ;( За Биология и химия задочно колко е? Да не стане така, че да не си нося достатъчно пари?)
105лв годишно.