ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА ПИСМЕНИТЕ РАБОТИ!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Ооооо, ама пак ли семейно ходят всички....
Хм..
Официално съобщение:
Уважаеми (кандидат)студенти,
моля не водете родителите си с вас, защото само създават смут, навалица, даже и на вас ви пречат (признайте сииииии). Пък и ... на 19 сте вече, докога мама и тате?!
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
DblDeee
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от DblDeee »

Хаха, жалко, че на мама не й се идва :) А и по-добре, няма нужда ;)

Днес отидох в 16.33ч и ми казала, че не могат да ме приемат, защото работели до 16.30. Исках да разбера от колко часа, за това питам... Най-добре да отида след 9ч, за най-сигурно - пак трябва да се разхождам... Жалко, че няма да се разхождам и, за да се запиша... :roll:

Оff:
sunbreeze, фенкa на OTH, а? :wink:
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Пак офф (извинявам се, за което)
DblDeee написа:Оff:
sunbreeze, фенкa на OTH, а? :wink:
Ахам :) Явно и ти, щом го знаеш:)
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Хахаха, сънбрийз ти го каза това за мама и тате. Супер права си за родителските тела, даже ми направи впечатление, че докато чаках пред ЮФ, някои ги водеха за ръчица на опашката - ненормална работа...да не би и на интервюто за работа да се процедира по същия начин?
ИзображениеИзображение
Miro
В началото бе словото

Мнение от Miro »

Е не разбрах, как да си копираме работата, за да си я имаме?
Наистина искам...
И не може да няма начин...
:wink:
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Miro написа:Е не разбрах, как да си копираме работата, за да си я имаме?
Наистина искам...
И не може да няма начин...
:wink:
Предполагам, че ако се помолиш (всъщност ако доста се молиш), може и да ти дадат да я щракнеш с апарат, телефон или нещо такова. Ама да я изнасяш да снимаш...едва ли.

hazel, е нали мама като дойде при шефа да му обясни "колко е добро детето и как учи" и веднага те взимат :lol:
П.С.: малко ме изби на лиготия, ама тия неща не са нормални
Аватар
Rainbowman
В началото бе словото

Мнение от Rainbowman »

Мда,днес една майка щеше да ни бие на опашката пред стая 256....
То всъщност като цяло там си беше на ръба на мелето де......
Яхнали ветровете на бурята,
препускахме към небесния гръм,
танцувахме сред грохота на мълнии
и раздирахме света.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Дам и КПП-то(Контролно Пропусквателна Пейка) само усложняваше нещата :roll: Опитаха се и да ме пъдят от опашката но устисках ахахаха
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Хахаха, божеее, на какво ще съм подложена утре, т.е. днес...
Няма значение, аз съм борбена :)
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Имах голямото желание да си видя работата вчера, но просто не остана време :roll:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Мда,и аз исках да си Ги видя работите...
А възможно ли е вече като почнем,да си ги видя?
Или никога повече? :wink:
Toto-I will remember
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Сега или никога!!!

Тази мисъл ми даде сили да издържа второ чакане (след мъчителното потвърждаване, по време на което направо ми стана зле от жега и гъчканица) - оказа се, обаче че масата народ чакаше за английския и аз се шмугнах само след 5-10 минутки престой сред развълнуваните майки и баби (имам усещането, че те бяха повече от кандидат-студентите) :shock:

И така, оказа се, че наистина са писали 5.25 на моята тема :D (а аз си мислех, че е станала някаква грешка - тази тенденция се влоши, когато седнахме да си гледаме работите и мацката до мен държеше моята тема :shock: баси, прималя ми направо, викам си, станала е грешка, тая оценка не е била моя!!!! оказа се, за мое щастие, че просто са й дали моята работа, но тя си е на мое име....)

Ох, екшън си беше днеска.... тц тц :lol:
Изображение
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

Освен това нападки от рода например на това, че някой си бил получил слаба оценка, въпреки, че се е готвил цяла година, а някой, който няма подготовка, "изкарва 5.00 и нагоре по незнайни причини", няма да коментираме, защото това са пълни глупости. Ако сте подготвени блестящо, ще получите подобаваща оценка. Ако сте подготвени зле или въобще не сте, оценката е ясна и можете да се сърдите само на себе си. Никой друг не ви е виновен!
абе, хора, вие сами не си вярвате!!! писна ми да слушам как няма нищо нагласено! писна ми да ми говорите, че оценяването е обективно. аз съм БЛЕСТЯЩО подготвена по литература, още повече върху Далчев. написах блестяща тема. имам 4.75. познавам хора, които пишат неграмотно(пр. "Убичам"). и ще ми кажете, че оценяването е обективно?

темата по литература се знаеше предварително и високи оценки имат определените хора, ходили при определени преподаватели, заплатили определени суми за уроци. жалко е!

компетентни проверители? може би някой от СУ ще отрече факта, че някои от проверяващите по литератураса съвсем млади и трябва някой да им помага( в случая - втория проверител). може би ще отречете факта, че имало рекорден брой теми, проверени от арбитър? значи и рекордно много разминаване в оценяването. може би това е обективно оценяване?

мога да напиша имената на учители, които са казали темата по литература на учениците си. а това са университетски преподаватели. след като знаят изпитната тема, не ми се мисли какво правят със студентските изпити.

и за край - АЗ СЪМ ПРИЕТА ПРАВО и в момента не си търся някой виновен и не се оправдавам. само чв много хора не са като мен и ще си останат ощетени, въпреки усилията които са положили. разберете най-после, че въпросът е принципен! явно уважаемите преподаватели от СУ не ги интересува, че "вкарват" хора без знания, които ще се превърнат в хора неработоспособни, а когато се явят на интервю за работа в биографията им ще фигурира "хора, завършили СУ". ето това рони престижа на университета.

П.С. В УНСС, който всички псуват за корупция и т.н. резултатите излизаха м/у 5ти и 7ми ден. мисля че тази година СУ се издъни по всички параграфи
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

greeny написа:
Освен това нападки от рода например на това, че някой си бил получил слаба оценка, въпреки, че се е готвил цяла година, а някой, който няма подготовка, "изкарва 5.00 и нагоре по незнайни причини", няма да коментираме, защото това са пълни глупости. Ако сте подготвени блестящо, ще получите подобаваща оценка. Ако сте подготвени зле или въобще не сте, оценката е ясна и можете да се сърдите само на себе си. Никой друг не ви е виновен!

темата по литература се знаеше предварително и високи оценки имат определените хора, ходили при определени преподаватели, заплатили определени суми за уроци. жалко е!
Не знаех темата,не съм ходил на уроци при определни преподаватели и имам съвсем прилична оценка и вярвам че не съм единствения...айде моля ви съ :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

всяко правило си има изключения. не казвам че това е така на 100% но е факт че съществуваше такова нещо! айде моля ви се и аз

не казвам че имат високи оценки само тези, които са знаели темата, но те са мнозинството. както и не казвам, че ако не си знаел темата не мойеш да имаш добра оценка.
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”