специалност география

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

qni4ka написа: не, имах предвид, че е от понеделник до петък...някой ми беше споменал, че били по-малко дни, но явно е грешка :wink:
От понеделник до петък. Програмата не е супер (в първи курс сме имали от 8 сутринта до 9 вечерта в един от дните), но нещата си идват на мястото лека-полека. Пък и никой не те задължава да присъстваш на всички лекции и упражнения :wink:
Доколкото знам има специалности, в които се учи и в събота, та предполагам от такава гледна точка са ти казали, че в спец. География е по-лека програмата :P
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Даам,добре сте си вие в Географията, пък какво да кажа аз като 3 поредни години имах лекции и в събота ,че даже някои дни имах плътно по 12 часа лекции в университетта, ала отмина вече и малко остана :lol: Хубава си ви е специалността, да си я учите със здраве :wink:
Като птичка в небесата :)
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

Вие ме уплашихте с тея съботи и учене до посред нощите :o
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

И понеже питаш и за практиките - всяко лято (от първи до трети курс) се провеждат учебни практики. Няколко седмици през юни и началото на юли, в които посещавате различни места из страната. В първи курс всеки ден е на различно място, но в границите на област София-град, като в края на деня си се прибирате кой от къде е.
Втори курс е почти същото, но една от дестинациите е за няколко дни и се нощува в много готина база на Университета :)
Най-яката е в трети курс :lol: Води се "обиколна практика" и десетина дни пътувате с автобус из цялата страна. Купон :lol:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

sientelo написа:Даам,добре сте си вие в Географията, пък какво да кажа аз като 3 поредни години имах лекции и в събота ,че даже някои дни имах плътно по 12 часа лекции в университетта, ала отмина вече и малко остана :lol: Хубава си ви е специалността, да си я учите със здраве :wink:
:D
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

Циндил-Пиндил написа:И понеже питаш и за практиките - всяко лято (от първи до трети курс) се провеждат учебни практики. Няколко седмици през юни и началото на юли, в които посещавате различни места из страната. В първи курс всеки ден е на различно място, но в границите на област София-град, като в края на деня си се прибирате кой от къде е.
Втори курс е почти същото, но една от дестинациите е за няколко дни и се нощува в много готина база на Университета :)
Най-яката е в трети курс :lol: Води се "обиколна практика" и десетина дни пътувате с автобус из цялата страна. Купон :lol:
А това за целия факултет ли е или само за студентите от специалност География?
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Ами мисля, че всички природни специалности провеждат такива практики - География, Туризъм, Геология... дори от Биологическия факултет, ако не се лъжа :)
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

Циндил-Пиндил написа:Ами мисля, че всички природни специалности провеждат такива практики - География, Туризъм, Геология... дори от Биологическия факултет, ако не се лъжа :)
еее супер...колкото повече, толкова по-забавно :)
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

qni4ka написа:
Циндил-Пиндил написа:Ами мисля, че всички природни специалности провеждат такива практики - География, Туризъм, Геология... дори от Биологическия факултет, ако не се лъжа :)
Ама аз не съм казвал, че се засичат различните специалности :lol:
А вие така или иначе ще си бъдете достатъчно много хора. Ще видиш като станеш трети курс как ще съжителстваш с още 50-ина души под един покрив... на автобус :lol:
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

Циндил-Пиндил написа:
qni4ka написа:
Ама аз не съм казвал, че се засичат различните специалности :lol:
А вие така или иначе ще си бъдете достатъчно много хора. Ще видиш като станеш трети курс как ще съжителстваш с още 50-ина души под един покрив... на автобус :lol:
оле трети курс сега ми се струва толкова далече..... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”