Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Днес видяхте ли какъв хаос беше записването във ФМИ. Аз изобщо не успях да се запиша. Някой може ли да каже до кое номерче стигнаха, защото това което чух не е за вярване и ако така продължат ще е физически невъзможно да се запишат всички.
"A mind that is stretched
to a new idea never returns
to its original dimension"
да раздаваха аз взех 144 в 13:00 и доколкото разбрах към 15:30 са били до 60 и нещо, което просто ме отказа от всякакви надежди за днес. Кога отварят сутринта 8:30?
"A mind that is stretched
to a new idea never returns
to its original dimension"
Моя приятелка беше там днес, каза, че се е редила до 16:30 и тогава са били до номер 90 или там някъде. Отказала се е и утре пак ще ходи. Егати ужаса. При ФКНФ много бързо ставаше. Сигурно съм се редила 20 минути и ми дойде ред - без номерчета или нещо подобно.
Имайте предвид, че аз си взех номерче 154. Това означава, че ако утре си вземете номер рано сутринта, имате някакъв шанс да минете довечера.
Тъпото е, че на 10 метра във физическия факултет чакат 15 човека на кръст. Можеше да пратят там поне 1/3 от математиците, ама кой да се сети.
Успех на всички в борбата за записване и потвърждаване!
Laser написа:Значи няма значение дали ще се записваш или ще потвърждаваш участие във второ класиране, всички се редят на една опашка, правилно ли съм разбрал ?
Ами тях не ги интересуваше особено този факт, ама какво да се прави и аз ще трябва да ставам утре 04:30, за да съм навреме, обаче какво да се прави- и това го има.
Последно промяна от Tabledott на 08 Авг 2006, 22:40, променено общо 1 път.
Много бавно става това записване. Аз тъкмо стигнах сутринта до ФМИ и една позната(с която заедно пристигнахме в София) ми се обади че вече се е записала "Стопанско управление". Иначе бях номер 44 и минах до към 2. Надявам се утре да има по-малко хора защото е голямо губене на време. Късмет
Аз пристигнах към 10.30 и започнах да се оправям с таксата и писането...
и изведнъж някви викове ".. раздават номера.. ",докато се усетя да сляза от 2-рия етаж и... ми дадоха 100
Загубих цял ден,но се оказах последния късметлия,след мен спряха да работят...