Срещите ъф да Форума:vol. 3,14
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Хех, добре мина, без злополуки
В началата бяхме към 12-15 човека и май всеки си говореше с човека до него...
Ама накрая кат останехме 5-6 човека и, особено след идването на hazel, настана такъв му'абет, че трябваше дори да се надвикваме ,а на моменти дори крещяхме и говорехме едновременно
Не знам доколко сте стояли, но аз трябваше да си тръгна в 16:00, за да спазя работното време на ректората и да подам молбата за общежитие
Иначе много ми се оставаше 
В началата бяхме към 12-15 човека и май всеки си говореше с човека до него...
Ама накрая кат останехме 5-6 човека и, особено след идването на hazel, настана такъв му'абет, че трябваше дори да се надвикваме ,а на моменти дори крещяхме и говорехме едновременно
Не знам доколко сте стояли, но аз трябваше да си тръгна в 16:00, за да спазя работното време на ректората и да подам молбата за общежитие
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
аааа ектрса си се видяхме!
за протокола в един момент стигнахме 17 което бие всяакви рекорди май
в началото вярно всеки говореше с другарчето, но после си се поопознахме всички, и започна мохабета, някои колеги и колежки
си тръгнаха по-рано, но като цяло си постояхме досатъчно, после ходихме и на сладолед с joy, sienteo, duh_n, Fervourrrr .....
абе гот. като ми дойде вдъхновението ще пиша повече, за да я е яд кака Ад че не дойде
за протокола в един момент стигнахме 17 което бие всяакви рекорди май
абе гот. като ми дойде вдъхновението ще пиша повече, за да я е яд кака Ад че не дойде
Последно промяна от Berserker на 08 Авг 2006, 20:28, променено общо 2 пъти.
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Е, нататък може и повече да се събирамеsientelo написа:Даам,готино беше ,пък и отдавна не се бяха събирали толкова много хора на форум-среща, пък определено hazel като дойде внесе доста колорит в атмосферата и сякаш беше душата на компанията![]()
Е, как така? Тя нали си тръгна още в началото, пред ректоратаси тръгнаха по-рано, но като цяло си постояхме досатъчно, после ходихме и на сладолед с joy, sienteo, duh_n, fervourrr .....
The only thing Columbus discovered was that he was lost!