Явно се шегувашfeky написа:Още не сте станали студенти и за кръчми почнахте да говорите. Не знам какво ще правим, защото нито в центъра, нито в студентски град има кръчми и дискотеки, а повече студенти пък не спират да учат и не можеш да ги видиш по заведенията.
Социология
Модератор: Boromir
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
feky написа:Още не сте станали студенти и за кръчми почнахте да говорите. Не знам какво ще правим, защото нито в центъра, нито в студентски град има кръчми и дискотеки, а повече студенти пък не спират да учат и не можеш да ги видиш по заведенията. Ще се наложи сами да си стоим по кафетата
(добре, че по Плиска има доста).
Не се чуваш какво говориш,ей!
Toto-I will remember
- Calista
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Направо съм възмутена от поведението си, ама наистинаfeky написа:Още не сте станали студенти и за кръчми почнахте да говорите.
Тръпнете ли, тръпнете ли, останаха по-малко от 24х, макар че то като става въпрос за СУ времето е крайно относителна величина
If you're going through hell, keep going.
Калиста душко, споко - аз съм си шегаджия, няма място за срам тука. Това , че повечето студенти са пияници е факт, независещ от нас
.
Утре....да - надявам се рано да има класиране, поне такава е логиката ( въпреки, че в онтошенията кандидат-студент - СУ няма място за логика), но по-скоро ще има такова към късния следобяд. За моя радост вече я няма тръпката от преди изпита, тогава беше вълнение - сега някак си се чувствам по-сигурен и няма да седна още от 8 сутринта да чакам класиране
Утре....да - надявам се рано да има класиране, поне такава е логиката ( въпреки, че в онтошенията кандидат-студент - СУ няма място за логика), но по-скоро ще има такова към късния следобяд. За моя радост вече я няма тръпката от преди изпита, тогава беше вълнение - сега някак си се чувствам по-сигурен и няма да седна още от 8 сутринта да чакам класиране
- Calista
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
То и аз си мислех, че ще се правя на куул и няма да сядам преди обяд пред писито, ама излязох бъзла и вече пуснах корени пред монитора
Много лошо така като хич, ама никак не си дават зор да ни улеснят малко поне накрая, толкова изтърпяхме, да не вземем да се удавим накрая 
If you're going through hell, keep going.
- *Smuginka*
- В началото бе словото
:)
Аз съм много доволна от 1во класиране и на двете места, където кандидатствах- в СУ съм приета "Социални дейности"- за мой късмет
Но май точно там ми е проблемът- че много трудно ще реша кое да избера! И НБУ не е за испускане- а и там съм приета "Кино и ТВ" все пак. Какво ще кажете? 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Здрасти!
В интерес на истината, очаквах хората, приети социология и проявяващи интерес към форума, да са по-малко. Така че не се вайкайте, бройката ви е добра. Поздравявам ви за избора ви, не сте сбъркали.
Ще имам една молба към вас, но ще ви я кажа след края на август
И...успех в дебрите на социологията...

В интерес на истината, очаквах хората, приети социология и проявяващи интерес към форума, да са по-малко. Така че не се вайкайте, бройката ви е добра. Поздравявам ви за избора ви, не сте сбъркали.
Ще имам една молба към вас, но ще ви я кажа след края на август
И...успех в дебрите на социологията...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември