Попълване на документите за новоприети студенти !
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Мислите ли, че един родител напълно не наясно със документите и кандидатстването може да се справи с тези документи? Работата е там , че до момента не съм приета и ако ме приемат ще се наложи родителите ми да ме записват, но не знам дали ще се справят и се чудя дали да не отида и да ги купя тези документи, да си ги попълня ,а пък ако ме приемат приемат. Просто не съм наясно дали един родител може да ги попълни без проблем. Аз заминавам и няма да съм в София.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Аз полълних всичко, което можах да се сетя как се попълва. А и го попълвах на място, на парапета на стълбите.J`E`K`O написа:някъде няма ли образци! кое трябва да попълваме ние, кое от университета. Аз записах да потвърдя само, но си купих и документите за записване, то хиляда бланки, уверения..
Последно промяна от Catherine на 08 Авг 2006, 17:09, променено общо 1 път.
-
T.H.S.O.L.S.
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
зннам че задавам тъпи въпроси яама ще ме извините.
Така и не разбрах как да платя таксата за обучение.
А и не мога да разбера коя от таксите трябва да платя понеже във сайта видях няколко различни и сега се чудя колко пари и коя такса трябва да се плаща ако някой знае моля да помогне.
а и таксата за цяла година ли е или за семестъра само.
А и не мога да разбера коя от таксите трябва да платя понеже във сайта видях няколко различни и сега се чудя колко пари и коя такса трябва да се плаща ако някой знае моля да помогне.
колкото и да питам никога не разбирам за какво става въпрос.
-
Lorie
- Летящите Пръсти
Плаща се само за семестъра. Може да я платиш в касата на факултета, в който си приет/а.T.H.S.O.L.S. написа:зннам че задавам тъпи въпроси яама ще ме извините.
-
T.H.S.O.L.S.
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
T.H.S.O.L.S.
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ау хиляди благодарностиAssasiyah написа:Включително е - за останалите класирания пак са си по три дни и там е написано вкл.
Май се чака доста, една приятелка днес е чакала почти 3 часа. Аз ще се пробвам утре. Тъпото е, че се записваш и потвърждаваш на едно място по специалностите, които са те взели.
4е тия днес като ми казаха 4ак в 6 ще са ми готови снимките направо изтръпнах
4удя се утре ли да ходя или на 10ти ама май посл. ден ще е най-голяма лудница
да тъпи4ко са го направили
изобщо цялата им КСК доста зле мина
кви ли не проблеми
-
T.H.S.O.L.S.
- В началото бе словото
- Обратна връзка: