ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА ПИСМЕНИТЕ РАБОТИ!
Модератор: Boromir
Всеки пише негативни неща за СУ.
Винаги стават грешки - хората не са безгрешни. И на мен ми беше объркана информацията в Перс.Информация. Свързах се по телефона с ksk'06 info и всичко бе коригирано.
Брат ми сега завърши СУ и е много доволен. Нищо негативно не ми е разказвал за него - що се отнася до нивото на образование.
Вярно - има недостиг на пари, но това е защото СУ все още не е "платено", както някои твърдят по горе.
Освен това - поне аз - ако съм студент в СУ и забележа, че нещата не вървят на добре, вместо да оплювам университета в форума и да засилвам тази тенденция, ще се опитам да направя нещо за подобряването на СУ.
Чувал съм за доста студенски огранизации към СУ, които се грижат за студентите по всевъзможни начини и им издействат всевъзможни права.
Винаги стават грешки - хората не са безгрешни. И на мен ми беше объркана информацията в Перс.Информация. Свързах се по телефона с ksk'06 info и всичко бе коригирано.
Брат ми сега завърши СУ и е много доволен. Нищо негативно не ми е разказвал за него - що се отнася до нивото на образование.
Вярно - има недостиг на пари, но това е защото СУ все още не е "платено", както някои твърдят по горе.
Освен това - поне аз - ако съм студент в СУ и забележа, че нещата не вървят на добре, вместо да оплювам университета в форума и да засилвам тази тенденция, ще се опитам да направя нещо за подобряването на СУ.
Чувал съм за доста студенски огранизации към СУ, които се грижат за студентите по всевъзможни начини и им издействат всевъзможни права.
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
Re: ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА ПИСМЕНИТЕ РАБОТИ!
Някой би ли дал информация за залите и часовете, в които могат да се индентифицират работите (по-специално по математика)ksk'06 info написа:Писмените работи се идентифицират между 8 и 10 август в Ректората, като залите ще бъдат обявени допълнително.
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Като отидете в Ректората вътре има разлепени листа, на който пише в кой зали се гледат. По английски и математика са в 267. По-голямата част от останалите изпити е в 256 (или нещо такова), която е до нея. Останалото се гледа в 242.
Днес ходих да си видя теста по английски. Противно на очакванията ми, имам сравнително висок резултат на тестовата част (41т. - 9т. на рийдинга, 6т. на клоуза, 16т. на еръра и 10т. на парафрейза). На диктовката имам 6 точки, горе-долу колкото очаквах. Оцелил съм думите, които са свързани с тирета, както и тези, които не ги знаех. За сметка на това съм сбъркал елементарни думи като attain, appearance, valuable и т.н. Шашът дойде, като си видях точките на есето. 12. Под 17 точки на есе не съм имал, а обикновено имам към 20. А специално за това мислех, че ми е най-добрия компонент, защото си го бях написал перфектно - структурата, топик сентъсите, увода, примери и т.н. Очаквах поне 20 точки. Бяха ми взели 4 точки на граматиката, което е абсурдно. Всяка грешка беше с G, дори най-дребните. Малки g-та май не видях (три g-та правят едно G, което е една грешка). На лексиката са ми взели една точка и... другото е мистерия. Есето нямаше рецензия, а жената, която ми показваше теста не ми обясни от какво са ми взели другите точки. Каза, че може би съм ползвал беден език. То бива, бива, но 13 грешки? 4 на граматиката (при това пресилени), 1 на лексиката и да кажем, че на сложност са ми взели точка. Това прави 6 грешки. Остават още 7, които не мога да си ги обясня. С тези седем точки тамън влизам английска филология. Ама не... На връщане срещнах Андрил и момчето, което беше с нея ми каза, че учителката му по английски го предупредила, че точно на есето ще ни орежат (защото това е единственият компонент, на който може да се спори за точките), за да могат да си набутат техните хора.
Искам да попитам дали мога да подам молба за преразглеждане на оценката от есето?
Днес ходих да си видя теста по английски. Противно на очакванията ми, имам сравнително висок резултат на тестовата част (41т. - 9т. на рийдинга, 6т. на клоуза, 16т. на еръра и 10т. на парафрейза). На диктовката имам 6 точки, горе-долу колкото очаквах. Оцелил съм думите, които са свързани с тирета, както и тези, които не ги знаех. За сметка на това съм сбъркал елементарни думи като attain, appearance, valuable и т.н. Шашът дойде, като си видях точките на есето. 12. Под 17 точки на есе не съм имал, а обикновено имам към 20. А специално за това мислех, че ми е най-добрия компонент, защото си го бях написал перфектно - структурата, топик сентъсите, увода, примери и т.н. Очаквах поне 20 точки. Бяха ми взели 4 точки на граматиката, което е абсурдно. Всяка грешка беше с G, дори най-дребните. Малки g-та май не видях (три g-та правят едно G, което е една грешка). На лексиката са ми взели една точка и... другото е мистерия. Есето нямаше рецензия, а жената, която ми показваше теста не ми обясни от какво са ми взели другите точки. Каза, че може би съм ползвал беден език. То бива, бива, но 13 грешки? 4 на граматиката (при това пресилени), 1 на лексиката и да кажем, че на сложност са ми взели точка. Това прави 6 грешки. Остават още 7, които не мога да си ги обясня. С тези седем точки тамън влизам английска филология. Ама не... На връщане срещнах Андрил и момчето, което беше с нея ми каза, че учителката му по английски го предупредила, че точно на есето ще ни орежат (защото това е единственият компонент, на който може да се спори за точките), за да могат да си набутат техните хора.
Искам да попитам дали мога да подам молба за преразглеждане на оценката от есето?
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Както и ти, като гледамJoker написа:Всеки съди всички хора и неща според собсвената си склонност, така и тази "учителка"...Vaskes написа: учителката му по английски го предупредила, че точно на есето ще ни орежат (защото това е единственият компонент, на който може да се спори за точките), за да могат да си набутат техните хора.
А познавам и други хора, на които им се губят точки точно при есетата
- Ironman
- В началото бе словото
Разбира се,че не всичко е корупцияJoker написа:Не всичко е корупция! Стават и грешки, а и различни хора различно оценяват едни и същи неща според своята не/компетентност. Това не личи ли особена ясно в друг един голям университетски изпит?
Наведената глава сабя не я сече.
АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
Добре де, айде някой да обясни как става номера да си запазим работите.
Аз имам 2-ки по Литератуа и История
просто мн искам да си имам есето, което написах по Литература
есето за "Вярата"
преснимане едва ли
но например снимане на листата с Фотоапарат или ГСМ
всъщност защо не и преснимане?
как да стане номера?
просто искам да си имам това, което писах, нито ще подавам жалби или някви такива рабаоти, реалист съм, въпреки че имам 2-ка, есето, което написах МНОГО МИ ХАРЕСВА!
а знаете, че едно есе, никога не може да се напише даже и минимално по същия начин...
Аз имам 2-ки по Литератуа и История
просто мн искам да си имам есето, което написах по Литература
есето за "Вярата"
преснимане едва ли
но например снимане на листата с Фотоапарат или ГСМ
всъщност защо не и преснимане?
как да стане номера?
просто искам да си имам това, което писах, нито ще подавам жалби или някви такива рабаоти, реалист съм, въпреки че имам 2-ка, есето, което написах МНОГО МИ ХАРЕСВА!
а знаете, че едно есе, никога не може да се напише даже и минимално по същия начин...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Видях си и анг,и историята,и лит и общо взето не отправям сериозна критика към проверяващите,винаги може повече,някои са се заяли на едно повече,други на друго(есето по анг обаче е НАПЪЛНО СУБЕКТИВНО)
Искрено се забавлявах при реденето на опашката,никаква смислена организация,хаос,караници,спорове,при положение че нищо не може да бъде променено.И защо аджеба родителите се ръгат в общата тарапана и създават излишно напрежение 
Последно промяна от Плазмодий на 08 Авг 2006, 23:32, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?