Археология <-> Европеистика
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Археология <-> Европеистика
Ще ми е от помощ, ако споделите впечатления от двете специалности.
Просто май трябва да реша кое от двете да уча, а не мога. Първото ми желание е археология, обаче за сега съм приета европеистика с немски, което май също ми харесва.
Просто май трябва да реша кое от двете да уча, а не мога. Първото ми желание е археология, обаче за сега съм приета европеистика с немски, което май също ми харесва.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
- Студентката
- В началото бе словото
Re: Археология <-> Европеистика
аз уча Европеистика....ще бъда трета година...мога д ати кажа всеобщото мнение на колегите...някак размита е специалността....нищо конкретно, по-скоро богата обща култура...доста е свободна като програма....не знам...има си и плюсове и минуси...ама ти хич не си ориентирана майsunbreeze написа:Ще ми е от помощ, ако споделите впечатления от двете специалности.
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Амииии аз обичам историята, приятно ми е да се занимавам с такива неща и т.н. Археологията много ме влече, признавам си, обаче ме е страх, че реагирам по емоция. Или че имам прекалено идеалистична и романтична представа за бъдещето 
А за европеистиката....еми да го уча ..не знам дали ще ми е интересно, ама пък е с немски...пък и всички викат, че било по-перспективно и бля-бля
П.С.: Joker, мерси и за двете мнения и съжалявам, че занимавам всички (и навсякъде...), ама нали знаете - отчаяни кандидат-студенти, какво да ни правиш.
А за европеистиката....еми да го уча ..не знам дали ще ми е интересно, ама пък е с немски...пък и всички викат, че било по-перспективно и бля-бля
П.С.: Joker, мерси и за двете мнения и съжалявам, че занимавам всички (и навсякъде...), ама нали знаете - отчаяни кандидат-студенти, какво да ни правиш.
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Мда, това определено прозвуча обнадеждаващо...Moriarti написа:ако разбереш какво се учи в археологията, а ако знае6е какви влизат, ако познаваше преподавателите би предпочела да следваш педагогика даже ......... (personal expirience 2 семестъра история)
И аз съм с немскиsunbreeze написа: А zaharinka, аз бях с немски, ииии неска като бях да си взимам дипломата видях, че едно момиче въобще не беше потвърдило. А аз като освободих, тогава на трето трябва да приемат още едно момиче на мое място.
Сега съм немска филология (пак съм мн доволна), но 0.06 си е за яд
Успех с арехеологията!!
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!