Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
А някъде из тези документи от комплекта има и за общежитие нали?И там пиша името на човека с когото искам да съм нали?Как мислите-не би трябвало да има проблем да си венса парите по банков път от града,от който съм нали?
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
добер ве не мога да разбера аз като съм приета на 1во желание имам ли право да не се запи6а сега а само да си запазя мястото и да се запи6а примерно след 2 или 3то класиране>???
Joanna_87 написа:добер ве не мога да разбера аз като съм приета на 1во желание имам ли право да не се запи6а сега а само да си запазя мястото и да се запи6а примерно след 2 или 3то класиране>???
Когато си приета на 1 класиране,нямаш право да участваш в следващи класирания или за по-лесно: записваш се,в противен случай изгаряш !!!
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
alisha написа:какви са тези уверения за БДЖ и откъде се взимат? В комплекта с документите ли са ?
На мен ми бяха в комплекта с документите - 2 бланки. Би трябвало да се включва. На една моя приятелка, която си беше купила комплекта от друго място, имаше 4 такива бланки . Не знам колко трябва да са по принцип.
Искам да попитам някой админ тук знае ли какво е работното време на отдела за студенти???? моля ви кажете ми защото ,утре трябва да отида до СУ да потвърдя участието си за Второ класиране но съм на работа и не знам по кое време да се освободя от работното място за да свърша тази работа!!!!
някъде няма ли образци! кое трябва да попълваме ние, кое от университета. Аз записах да потвърдя само, но си купих и документите за записване, то хиляда бланки, уверения..