Педагогика!!!!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Определено трудно ще издържа, ако въобще издържа :violent2: Ще се пека на бавен огън - то това е ясно!!! Особено след като твърдите, че прехвърлянето е мит!!! Но имайки предвид калитарщината ми що става реч за изпитите..имам ли избор??? А ако не запиша нашите сигурно ще ме разкъсат!!! Аман от амбициозно родители!!!!!!!!!!! Вече се чувставм като дете олигофренче :scratch:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

TeDuS написа:Определено трудно ще издържа, ако въобще издържа :violent2: Ще се пека на бавен огън - то това е ясно!!! Особено след като твърдите, че прехвърлянето е мит!!! Но имайки предвид калитарщината ми що става реч за изпитите..имам ли избор??? А ако не запиша нашите сигурно ще ме разкъсат!!! Аман от амбициозно родители!!!!!!!!!!! Вече се чувставм като дете олигофренче :scratch:
ако тва 6е те успокои 6ти кажа 4е има6 супер яко аватар-4е и само ме кара да се хиля :D :D
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Абе не е баш мит, става си. Не ме слушай мене, аз съм черноглед (ама с причини). Едно 4.5-5 ако изкараш, влизаш история. Така или иначе никой не ти гарантира, че догодина няма пак да се провалиш, трябва да си влезеш (хъм, като се замисля трябва да те разубеждавам в момента, щот още не са ме приели, ама нищо :lol: ).
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Добре, живота си е твой, всички ние правим избори ежедневно, направи и ти своя, но ми е интересно- учиш педагогика, но не искаш да го работиш какво правиш после...това е големия въпрос Просто мисли и попитай сърцето си-отговорът е там
Какво сърце какви 5 лева!!!! Аз искам да уча спрциалност с егати бала (Психология)...ама се прецаках на изпитите!!!! Сега какво!!! Да потърся в сърцето си отговора нали догодина ще изкарам 5.50 на изпита ли или??? (извинявам се за гадната ирония, но това със сърцето направо ми събра погледа) :roll:
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Тedus ние няма как да вземем решение вместо теб. Трябва сам/а да решиш, а ние просто даваме съвети.
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Абе не е баш мит, става си. Не ме слушай мене, аз съм черноглед (ама с причини). Едно 4.5-5 ако изкараш, влизаш история. Така или иначе никой не ти гарантира, че догодина няма пак да се провалиш, трябва да си влезеш (хъм, като се замисля трябва да те разубеждавам в момента, щот още не са ме приели, ама нищо ).
Кофти!!!! :roll: А какво ти се учи принципно?
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Тedus ние няма как да вземем решение вместо теб. Трябва сам/а да решиш, а ние просто даваме съвети.
Извинявам се за кофти тона!!!! Благодаря за проявеното разбиране!!! Но това моето (имам предвид тъпата ситуация, я която се намирам) предполагам, че се среща и при други личости!!!!! Има ли някоя сродна душа!!!! Като не ми стига ЪКЪЛА поне да плагятсвам с решенията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS: КъФ психолог искам да ставам...аз имам спешна нужда от доктор!!! :violent1:
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Аз вече съм изпитала на гърба си това да не съм приета никъде и нищо , което е далеч по страшно от това да си приет педагогика. Представи си една година на пълно безделие и цялостна подготовка за кандидатстване наново. Да не говорим, че въобще не е казано, че пак ще те приемат. отделно всички роднини и приятели или ти мрънкат или те съжаляват. И аз миналата година исках да уча психология, но тази година съм реалист и знам, че не е по възможностите ми да изкарам оценка за психология. Можеш да учиш педагогика и после да завършиш магистратура Психология, което е още по-добре.
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Лъч светлина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Това съществува ли като възможност!!! Става въпрос като реална възможност!!!!!!!! За това като вариант наистина не бях се замисляла!!! Имаш ли идея как стоят нещата с магисратурата??
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Ами то е ясно и си е съвсем реално. По принцип много от хората завършили хуманитарни специалности избират да учат магистратура Психология, или второ висше Психология. Това вече е нещо реално. За магистратура Психология се кандидатства както за всяка една магистратура. Пак се иска успех , защото има класиране по успех. Не съм много наясно с тези неща още.
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Окс...мерси мн!!!
KEDI
От дъжд на вятър

Мнение от KEDI »

Моят план е точно такъв :twisted: Спец. педагогика, после м-ра Психология(има си спец програма), ако Бог е рекъл и нагоре :wink: :!: Пътища за развитие много, стига да искаш :wink:
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
KEDI
От дъжд на вятър

Мнение от KEDI »

Е-е какво се шашкаш от приказката за сърцето :shock: :lol: -там е истината :lol:
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

KEDI кой в днешно време се води от сърцето си??? Всеки търси начин да се лансира някъде и да е над някох друг, защото цял живот са му внушавали че трябва да стане "човек" или да "хваща гората"!!!! Колкото и тъпо да звучи...така е !!!! Аз защо мислиш проклинам родитеската строга, но "праведна" ръка!!!!!
Аватар
Bludgeon
В началото бе словото

Мнение от Bludgeon »

TeDuS написа:KEDI кой в днешно време се води от сърцето си??? Всеки търси начин да се лансира някъде и да е над някох друг, защото цял живот са му внушавали че трябва да стане "човек" или да "хваща гората"!!!! Колкото и тъпо да звучи...така е !!!! Аз защо мислиш проклинам родитеската строга, но "праведна" ръка!!!!!

Значи, сядаш да учиш и си спопяваш лагерите да се прехвърлиш независимо от обстоятелствата (което не става ако примерно искаш прехвърляне в друг Факултет- тогава някои обстоятелства не зависят от теб ... ) или:

Решаваш с какво искаш да се занимаваш професионално в живота ти.
Разговаряш с твоите родители и искаш тяхната подкрепа по долните точки. Те са твои родители и винаги ще са с теб и ще те подкрепят, ако видят че действително си сериозен в намеренията си.

1. Записваш "Педагогика".
2. Плащаш си двата семестъра като поп и не ходиш на изпити
3. Междувременно ученето за желаната ти специалност ти става приоритет и се подготвяш съвестно. Това не значи да заебеш всичките си приятели и т.н., а просто да няма ден, в който да не учиш поне по 4 часа. Като изкючим времето за спане, ядене, път и т.н. би трябвало да имаш достатъчно време за всичко. ДАЖЕ и за работа на половина работен ден, ако решиш да станеш по-самостоятелен.
4. Догодина по това време се кефиш неистово, че си направил нещо значимо в живота си като това да си влязал това, което искаш.

От моята гледна точка, това е единствения начин въобще да започнеш живота си на зрял човек (доколкото това се покрива с определението за студент :D )с удовлетвореност и самочувствие.
Важното е какъв си в момента, а не какъв си бил и как си се подготвял в миналото.
Последно промяна от Bludgeon на 08 Авг 2006, 15:59, променено общо 3 пъти.
Old enough to know better, young enough to do it anyway !
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”