Прехвърляне
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Mimi
резултати от прехвърлянето
Здравейте!
Някой може ли да ми каже дали резултатите от прехвърляне от една специалност в друга се поместват в интернет
Мерси предварително
Някой може ли да ми каже дали резултатите от прехвърляне от една специалност в друга се поместват в интернет
Мерси предварително
Така, аз искам да уча психология, но бала ми стига само за английска филология. Това, което разбрах от прочетеното е, че нито мога да се прехвърля психология, нито да я запиша като втора специалност защото не се отпускат места.
Въпроса ми е следния: мога ли да изкарам една година английска филология и после да се отпиша, например и да се явя на КСК 2007/2008 и пак да се пробвам да влезна психология..
Мога ли като студент в СУ да се явявам на КСК наравно с другите? Или трябва да се отпиша?
Иначе мога и да не се записвам въобще, обаче ми се струва, че ако уча една година английски в СУ все ще изкарам достатъчно висока оценка, за да влезна психология...
Въпроса ми е следния: мога ли да изкарам една година английска филология и после да се отпиша, например и да се явя на КСК 2007/2008 и пак да се пробвам да влезна психология..
Мога ли като студент в СУ да се явявам на КСК наравно с другите? Или трябва да се отпиша?
Иначе мога и да не се записвам въобще, обаче ми се струва, че ако уча една година английски в СУ все ще изкарам достатъчно висока оценка, за да влезна психология...
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
кой учебен отдел? този на сегашния ни факултет, или този на факултета, в който искаме да се прехвърлим... нищо не ми е ясно....sientelo написа:Здравейте всички ! Тази работа с липсата на информация по важните ?-си си е голямо прецакванеОбаче товаркоето аз знам за прехвърлянето е,че трябва служебна бележка с резултатите от положените изпити за съответната специалностркоято се получава от учебен отдел,молба-образец от учебен отдел и уверение за годишния успех.Факултетите не обявяват предварително броя на студентите,които ще бъдат прехвърленира резултатите излизат пред учебен отдел в края на месец септемврирама за по-сигурно си проверете сроковете.
Здравейте! Искам да ви попитам нещо относно прехвърлянето, защтото тази тема е пълна мъгла.Тази година ме приеха българска фиология задочно,но чесно казано тази специалност не ми е от най-любимите!Ако след 1 година имам нужния успех от изпитите в кои специалности бих могла да се прехвърля? Ако някой е по-запознат и може да ми помогне нека да пише, защото спешно се нуждая от информация!!!