Педагогика!!!!
Модератор: Boromir
- TeDuS
- В началото бе словото
Педагогика!!!!
Има ли някой, който да е приет Педагогика? Кое желание вие е това? Мислите ли, че специалността е добра? Доволни ли сте от приема в тази специалност? Ако да, какви са мотивите ви, ако не - защо? Смятате ли, че специалността ще приюти хора с големи амбиции, прецакали се по изпитите, имащи намерението да се местят??? Каквото и да ви вълнува на тема Педадогика ще го прочета с интерес!!!!
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Специалността ще приюти хора с големи амбиции и хора без амбиции. Дали е добра за местене не знам, казвали са ми, че нарочно ги прецакват тези, които се борят за местене- като видят, че се бориш за 5.50+ и айде курецу...
А тази специалност за мене е адът на земята, превъплъщанието на сатаната и всичко най-лошо... и за съжаление най-вероятно ще я уча нея...
А тази специалност за мене е адът на земята, превъплъщанието на сатаната и всичко най-лошо... и за съжаление най-вероятно ще я уча нея...
От теб зависи какво ще учиш. Дали сега, дали догодина. По-добре малко по-късно, отколкото някога да съжаляваш за нещо станало.нямазначение написа:Специалността ще приюти хора с големи амбиции и хора без амбиции. Дали е добра за местене не знам, казвали са ми, че нарочно ги прецакват тези, които се борят за местене- като видят, че се бориш за 5.50+ и айде курецу...
Old enough to know better, young enough to do it anyway !
Какъв ад бе
нормално ли е за професия свързана с деца,нуждаещи се или болни хора да казвате АД
Та това заедно с медицината е най-хуманната професия!Не приемам такива определения!Ако не ви се учи, направете добро на гореспоменатите и не го учете, защото те ще страдат, а и вие от хронична неудовлетвореност
За прехвърляне е абсурд, защото се учат доста тежки предмети и без желание не ви виждам да изкарате 6(анатомия и физиология, осн. на генетиката, патология, неврология и пр. и пр.)
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Говорим за друга педагогика. В "Педагогика" не се учат подобни неща в първи курс. И не е толкова тясно специализирана.KEDI написа:Какъв ад бенормално ли е за професия свързана с деца,нуждаещи се или болни хора да казвате АД
Та това заедно с медицината е най-хуманната професия!Не приемам такива определения!Ако не ви се учи, направете добро на гореспоменатите и не го учете, защото те ще страдат, а и вие от хронична неудовлетвореност
![]()
![]()
За прехвърляне е абсурд, защото се учат доста тежки предмети и без желание не ви виждам да изкарате 6(анатомия и физиология, осн. на генетиката, патология, неврология и пр. и пр.)
И да, за някои това да си свързан с деца или проблемни хора може да е ад.
Sorry за силните думи, но това е далеч от понятието ЧОВЕК...както и да е, не ми се спори по въпроса, в момента съм щастлива и не искам да се натоварвам...тогава вървете по пътя си, но МОЛЯ не учете Педагогика само за да сте студенти
Децата не го заслужават

- TeDuS
- В началото бе словото
Леле...ама вие наистина можете да откажете човек да се запише...аз тайничко се надявах да се разкарам от тази специалност, защото чесно казано не ми е присърце!!!
Наистина ли е нещата стоят толкова зле? Казвайте навреме, от това зависи човешки живот!!!! Е, прозвуча малко високопарно, че да не кажа тъпо...но пък така си е!! Това са 5 години откъдето и да бъде погледнато!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Наистина ли е нещата стоят толкова зле? Казвайте навреме, от това зависи човешки живот!!!! Е, прозвуча малко високопарно, че да не кажа тъпо...но пък така си е!! Това са 5 години откъдето и да бъде погледнато!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ами виж си само учебните планове и прецени дали искаш да учиш това:
http://www.fnpp.uni-sofia.bg/ има ги всички педагогики. Торе пише учебни планове.
http://www.fnpp.uni-sofia.bg/ има ги всички педагогики. Торе пише учебни планове.
Последно промяна от maimunka на 08 Авг 2006, 13:32, променено общо 1 път.
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Първо, никой не казва, че дори някой да завърши Педагогика, задължително ще се занимава с деца и ще го мъчи. Аз лично няма да се занимавам с ничии деца, освен (евентуално) със своите, в този живот, независимо какво и как завърша. Второ, по-голямата част от студентите не влизат това, което искат. Това с пълна сила важи за педагогическите специалности.KEDI написа:Sorry за силните думи, но това е далеч от понятието ЧОВЕК...както и да е, не ми се спори по въпроса, в момента съм щастлива и не искам да се натоварвам...тогава вървете по пътя си, но МОЛЯ не учете Педагогика само за да сте студентиДецата не го заслужават
![]()
![]()
А от идеалисти винаги има нужда на този свят, от оптимисти също. Жалко, че целият ми идеализъм е труп.
- TeDuS
- В началото бе словото
Аз също подкрепям мнението, че е по-добре да учиш нещо...отколкото 10 години да се мъчиш да влезнеш някаква конкретна специалност с космически бал (моля тези, които кандидастват за 2-ра или друга подред година да не се цупкат
) Но айде тайте ЪКЪЛ тогава...аз не искам да уча педагогика, но за това ми е стигнал бала и това са ме приели (не смятам, че 2-ро класиране ще промени нещата) !!! Е, как да постъпя!!! Да се откажа от мястото и още една година в ада!!!!
За мене поне КСК-то беше кошмар, ако тря да го преживея пак маи предпочитам да се гръмна!!!!
От една страна трябва да ти кажа, че и втори път да кандидатстваш нищо не е сигурно. От друго можеш да потвърдиш и да чакаш за специалност, която желаеш повече. Нищо не е сигурно и не можеш да предполагаш дали имаш шанс или не. Ако не ти харесва педагогиката за учене можеш и да не изкараш успех над 5.50 и да не можеш да се прехвърлиш. Щом още сега не я искаш какво остава 5 години да я учиш. При всички положения трудно ще издържиш.
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Ми ако го изкараш още веднъж, наистина ще ти се прииска да се гръмнеш, особено ако се сгромолясаш с трясък, вервай ми, имам опит.TeDuS написа:Аз също подкрепям мнението, че е по-добре да учиш нещо...отколкото 10 години да се мъчиш да влезнеш някаква конкретна специалност с космически бал (моля тези, които кандидастват за 2-ра или друга подред година да не се цупкат) Но айде тайте ЪКЪЛ тогава...аз не искам да уча педагогика, но за това ми е стигнал бала и това са ме приели (не смятам, че 2-ро класиране ще промени нещата) !!! Е, как да постъпя!!! Да се откажа от мястото и още една година в ада!!!!
За мене поне КСК-то беше кошмар, ако тря да го преживея пак маи предпочитам да се гръмна!!!!
Иначе сега разбрах, че само във философския факултет има изискване от над 5.50, в историческия с 4.5-5 си влизаш като пич, така че нищо не ти пречи. Пък и видях жив човек, който се е прехвърлил от Педагогика, така че не е само мит...
Добре, живота си е твой, всички ние правим избори ежедневно, направи и ти своя, но ми е интересно- учиш педагогика, но не искаш да го работиш
какво правиш после...това е големия въпрос
Просто мисли и попитай сърцето си-отговорът е там