С колко ще паднат баловете според вас!!!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Ogiiiii
В началото бе словото
Обратна връзка:

:))

Мнение от Ogiiiii »

е значи както си мислех няма шанс да паднат с 1.5 баловете за публич. и политол. ама здраве да е все пак ще потвърда стават и чудеса ( тва ще де е много голямо обаче :D )
Y`all gon` make me lose my mind up in HERE, up in here Y`all gon` make me go all out up in here, up in here Y`all gon` make me act a FOOL up in HERE, up in here Y`all gon` make me lose my cool up in here, up in here
нямазначение
От дъжд на вятър

Re: :))

Мнение от нямазначение »

Ogiiiii написа:е значи както си мислех няма шанс да паднат с 1.5 баловете за публич. и политол. ама здраве да е все пак ще потвърда стават и чудеса ( тва ще де е много голямо обаче :D )
На такова чудо можеш да се надяваш само ако утрепеш собственоръчно 100-150 човека...
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

За начална педагогика трябва да паднат с 2 единици за да се класирам , а също и за социална педагогика. Някой да има предположения?
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

maimunka написа:За начална педагогика трябва да паднат с 2 единици за да се класирам , а също и за социална педагогика. Някой да има предположения?
Би трябвало да паднат.

Макар че след събитията по история в УНСС не очаквам голямо падане на баловете... понеже за доста хора СУ остава последният пристан.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

И аз това си мислех, защото за педагогиките се кандидатства с история и литература. Аз кандидатствам с литература но в СУ няма квоти и тези с високите оценки по история ме изместват на заден план.
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Душички забравете да паднат баловете с повече от няколко стотни...то сега са претъпкани местата пък..... :shock:
Изображение
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Не е така. Аз кандидатствам за втори път и знам как се стекоха обстоятелствата и миналата година. Всички места бяха претъпкани на първо класиране за желаните специалности. Наистина за тях бала падна със стотни, но имаше и специалности за които бала падна с единици.
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Хммм на мене за право редовно ми трябва 1 единица,а за задочно 50 стотни :shock: Та кой говореше за чудеса :?: :!: :?
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”