Арабистика

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Мен даже сега ми иде сама да се разсмея неистово пред компютъра :) Не знам какво ми е толкова смешно,но ... си е истина :) Хаххаха,ама ... дупе да ни е яко :)
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Аватар
geryto
В началото бе словото

Мнение от geryto »

SINDEL` написа:Mммм...да,да,да :) Подкрепям те изцяло и дано наистина така се случи :) Леле,аз уж бях разглеждала преди време учебния план,та сега викам пак да го разгледам-майчице,стреснах сеее ... :) Много сериозно отношение май ще се иска от нас,за да сме на прилично ниво... :) Но все пак-усмихнати и ведри :)
да и аз току що пак го рагледах и пас изтръпнах.. арабска литература.. сирийски, ирански диаликти.. забавно е :lol: :lol:
"You miss 100% of the shots you never take."
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

на мен истерията снощи ми мина :lol: след прилично количество алкохол :lol: но след толкова пожелания "Успешно да го завършиш!" трябва да се справим...ако не друго, то поне ще се надъхваме една друга, че сме супер :P
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Лелеле,какво приказваш :) :) :) Баш си е интересно да ти кажа :) Казвам го със смесени чувства :) Дано да имаме поводи за радости :) Абе,ние сме смелчаги,кво да си приказваме :) хахахаха
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

излишно е да ви казвам, че от тук нататък ще трябва не само да се доказваме колко знаем и колко сме упорити...ще трябва да се докажем в един изцяло мъжки свят...да докажем на тия зад***, че не са на света цвета... :lol:
Аватар
geryto
В началото бе словото

Мнение от geryto »

хехе.. ние сме си супер :lol: :lol: казвам ви до скоро.. и ще ви пиша да ви питам дали не сте се отказали :lol: c u
"You miss 100% of the shots you never take."
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

99% съм арабист, освен ако нещо не стане и не се преквалифицирам на японист, но шансът е меко казано минимален.

Ще видите, че не съм толкова лош/тъп, колкото изглеждам, ако не друго :lol:

Сега нямам достъп до нет, обаче след седмица-две ще трябва да се поопознаем, че дотук готини колеги, като ви чета ;)

Апропо, тази специалност има ли предварителен курс от 10ти септември, че как ме мързиии? :lol:
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Имам бивша съученичка, която миналата година влезе арабистика. Хем тя беше една от системно учещите в класа - е дойде и нанагорно. Гответе се за ЗДРАВО учене и то постоянно. Мисля, че не е проблем ако ти харесва това , което учиш.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

абе проблем е ако не можеш да бачкаш паралелно, защото знам, че е така...
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Много ще ти е трудно да работиш с редките филологии да не кажа невъзможно. Моята съученичка нямаше време да спи , а пък какво остава за работа. Оставаш изцяло на грижите на мама и татко.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

нЕма мама и татко, това за мен е закон като студент. крайно време е да почна сам да се оправям...

едва ли ще е чак да не мога да спя, вервай ми, не съм такъв човек. но знам, че идва нагорно :wink:
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Е то е ясно, че човек рано или късно трябва да поеме товара на плещите си. А зне съм студентка / все още/ и въпреки това не чакам на мама и татко .
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

:тхумбс уп:

(ат модератор - хайде, спамът се търпи, като не е системен, ще го преживеете :lol: )
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Офф :) Това май с ученето си е повече от сериозно :) Каквото и да е-все пак се надявам на свободно време,мъничко поне,а от нещата,които чувам и знам ... пагубна картинка ... това е лошото-напълно о9бсебващо е като че ли :) Дано все пак имаме късмет :)
Аватар
vague
В началото бе словото

Мнение от vague »

охооо, и колега си имаме вече на линия :) добре дошъл в клублето, DS :P ще се опознаем, споко...имаме цееееееели мин 4 годинки пред нас :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”