Арабистика
Модератор: Boromir
да, да...и аз снощи след много мрънкане, най-накрая се зарадвах
ще чакам още, само за лично успокоение, защото не искам да съжалявам цял живот, че не съм изчакала тъпите второ и трето класиране, но всеобщата радост около мен и факта, че я сложих второ желание...а имах още 26-7...ме накараха да погледна нещата от друг ъгъл и най-после да се зарадвам...а специалността е наистина хубава...така че...вече можем дружно да купонясваме- все пак сме студентки 
- geryto
- В началото бе словото
да и аз мисля да обмисля още един ден и утре да отида да се запишаvague написа:да, да...и аз снощи след много мрънкане, най-накрая се зарадвахще чакам още, само за лично успокоение, защото не искам да съжалявам цял живот, че не съм изчакала тъпите второ и трето класиране, но всеобщата радост около мен и факта, че я сложих второ желание...а имах още 26-7...ме накараха да погледна нещата от друг ъгъл и най-после да се зарадвам...а специалността е наистина хубава...така че...вече можем дружно да купонясваме- все пак сме студентки
"You miss 100% of the shots you never take."
- geryto
- В началото бе словото
добре, че поне колежките ще сме свежарки да се разведряваме една друга, че какво ни чака.. не е истина просто..SINDEL` написа:И аз се присъединявам към васСтанахме май три,ако всички се записваме де,а за мен лично е сигурно
Да,да ... доста ще се объркваме ми се струва с това писане
Дано да е забавно и приятно
хахаха-права си е,дано ни е до майтап и по време на учебния период
Да отидем ние първо с положителна нагласа,пък после ще видим какво ще се окаже
Ти стига се чуди вече-аз те виждам къде си-Арабистиката те зове
хахха,шегувам се,разбира се
Ти си имаш своите съображения
Аз обаче ще се радвам да си стоиш тука 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
аз като 99% бъдеща ваша колежка още от сега мога да ви обещая много добро настроение по време на учебния процес...забавата ще е на ниво- гарантирам...като ни затрупат със супер много инфо на един "странен"
език, ще видите как изведнъж ще се хистерясаме всички...дано само и останалите са готини, че не искам да съм в една група със злобни зубърчета...не, че някой ме пита, но все пак 
- geryto
- В началото бе словото
ами и да не са готини като гледам ние три се заформяме.. ще удържаме фронта някак си.. каксо синдел каза - нагласа е позитивнааvague написа:аз като 99% бъдеща ваша колежка още от сега мога да ви обещая много добро настроение по време на учебния процес...забавата ще е на ниво- гарантирам...като ни затрупат със супер много инфо на един "странен"език, ще видите как изведнъж ще се хистерясаме всички...дано само и останалите са готини, че не искам да съм в една група със злобни зубърчета...не, че някой ме пита, но все пак
Mммм...да,да,да
Подкрепям те изцяло и дано наистина така се случи
Леле,аз уж бях разглеждала преди време учебния план,та сега викам пак да го разгледам-майчице,стреснах сеее ...
Много сериозно отношение май ще се иска от нас,за да сме на прилично ниво...
Но все пак-усмихнати и ведри 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))