Мис Кандидат-студент :)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
o.O
'sup niggas, +1 глас за Ice_Spirit, sorry другите chicas, ама е с класи над вас... Wannabe-адвокатите - ще имате възможност да го забележите. И не, не познавам само нея от класацията... Успех и на другите познати и непознати, първите няма да ме познаят тук, с вторите няма и да се запозная anyway, ама нищо, колкото повече готини умнички, толкова повече. Жалко, че няма много като Spirit
'sup niggas, +1 глас за Ice_Spirit, sorry другите chicas, ама е с класи над вас... Wannabe-адвокатите - ще имате възможност да го забележите. И не, не познавам само нея от класацията... Успех и на другите познати и непознати, първите няма да ме познаят тук, с вторите няма и да се запозная anyway, ама нищо, колкото повече готини умнички, толкова повече. Жалко, че няма много като Spirit
the gun is cold the blood is hot... shot!... shot shot shot... the hearts are weak the guns are not
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- OX/\\-OB
- В началото бе словото
- Специалност: туризъм
Ама жените разбираме повече от жени:)
Бройте ни гласоветеееееее!!!!!!!!!!!Аз..аз..аз....за АRTemIda заради втората снимка:)Много щастлива, че има такива красиви хора!!!
Бройте ни гласоветеееееее!!!!!!!!!!!Аз..аз..аз....за АRTemIda заради втората снимка:)Много щастлива, че има такива красиви хора!!!
Последно промяна от OX/\\-OB на 08 Авг 2006, 09:24, променено общо 1 път.
В чужди обувки
.....не акай!!!!!!!!!!
:D:D:D
.....не акай!!!!!!!!!!
- No_Retreat
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Абе как може да стe такива коне с капаци и за най-хубавото момиче в класацията, а именно Free`Your`Mind, да сте дали толкова малко гласове. Която и да спечели...за мен тя е победителката.
Go Go Free Your Mind!!
Само се чудя как може 5 години да сме учили в една и съща сграда и аз да не съм я забелязал...срам ме е.
Go Go Free Your Mind!!
Само се чудя как може 5 години да сме учили в една и съща сграда и аз да не съм я забелязал...срам ме е.
- Cerebral.Death
- В началото бе словото
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби