Приложна Математика
Модератор: Boromir
Приложна Математика
Някой знае ли нещо за Приложната Математика? И каква е реализацията след това?
И аз съм приет приложна математика с 5.35 от мат 2 и бал 27.13.
На мен ми изглежда добра специалност , която дава възможност в процеса на обучение да се ориентираш къде да "прилагаш" математиката. В смисъл , че множеството изборни дисциплини ти дават възможност да се занимаваш с повече информатика и компютърни науки, да задълбочиш знанията си в математиката или дори в икономиката и физиката.
Лично на мен ми се струва , че е добра специалност, която дава доста възможности за избор на магистратура.
На мен ми изглежда добра специалност , която дава възможност в процеса на обучение да се ориентираш къде да "прилагаш" математиката. В смисъл , че множеството изборни дисциплини ти дават възможност да се занимаваш с повече информатика и компютърни науки, да задълбочиш знанията си в математиката или дори в икономиката и физиката.
Лично на мен ми се струва , че е добра специалност, която дава доста възможности за избор на магистратура.
Това за информатиката и КН звучи много добре, но дали действително след обучението ще можеш да се наречеш програмист или се учи колкото да има нещо?aaa66 написа:На мен ми изглежда добра специалност , която дава възможност в процеса на обучение да се ориентираш къде да "прилагаш" математиката. В смисъл , че множеството изборни дисциплини ти дават възможност да се занимаваш с повече информатика и компютърни науки, да задълбочиш знанията си в математиката или дори в икономиката и физиката.
Иначе привет, колега.
Waste no time dreaming in vain.
Привет! Еми според мен и едно 14 годишно хлапе може да се нарече програмист , ако има знанията. Плюс това в програмирането никой дори и СУ не може да ти даде най-високото ниво. 50% е самоподготовка и четене в нета. Абе според мен всичко е такова каквото си го направиш.Shadow^^^ написа:Това за информатиката и КН звучи много добре, но дали действително след обучението ще можеш да се наречеш програмист или се учи колкото да има нещо?aaa66 написа:На мен ми изглежда добра специалност , която дава възможност в процеса на обучение да се ориентираш къде да "прилагаш" математиката. В смисъл , че множеството изборни дисциплини ти дават възможност да се занимаваш с повече информатика и компютърни науки, да задълбочиш знанията си в математиката или дори в икономиката и физиката.
Иначе привет, колега.
Други колеги?
-
genchev
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Статистиката показва също че до сега не е бил никога толкова висок бала за тази специалност. Аз също се надявам да падне с толкова защото в момента този бал ме тласка към ТУ ...robi написа:Статистиката показва , че други години на втора класация бала пада с повече от 1.5
Последно промяна от genchev на 15 Сеп 2007, 23:29, променено общо 1 път.
Аз лично се съмнявам да падне много бала. За информатиката ше има някакво понижение, но няма да е голямо. За ПМ също ще падне около 0.50 предполагам...същото важи и за М и МИ. Другите ако мръднат ще е пренебрежително малко (макс. с 0.2, но и това ми изглежда много) .Просто едва ли някой ей така ще изпусне място във ФМИ.
Аз днеска потвърдих , че ще уча във ФМИ и ще изчакам второ класиране макар да не вярвам , че ще мръдна по-нагоре, но това не е трагедия. Специалността си е добра.
Иначе тая година май ще бие всички рекорди - такива балове не съм предполагал , че ще има.....разбира се осноснва заслуга има предварителния изпит, който беше осезаемо по-лесен от другите.
Аз днеска потвърдих , че ще уча във ФМИ и ще изчакам второ класиране макар да не вярвам , че ще мръдна по-нагоре, но това не е трагедия. Специалността си е добра.
Иначе тая година май ще бие всички рекорди - такива балове не съм предполагал , че ще има.....разбира се осноснва заслуга има предварителния изпит, който беше осезаемо по-лесен от другите.