Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Сега ме срещнаха на един познат майка му и леля му и зеха да ми обясняват за някакви медицински и тем подобни.
Искам да питам има ли наистина такова нещо ?
The_Snake` написа:Сега ме срещнаха на един познат майка му и леля му и зеха да ми обясняват за някакви медицински и тем подобни.
The_Snake` написа:Сега ме срещнаха на един познат майка му и леля му и зеха да ми обясняват за някакви медицински и тем подобни.
Е,нали нямаше медицинско свидетелство да искат? Сега остава и да искат в последния момент! Вече не знам...
Аз в моите документи опис нямам. Взех си ги от математическия факултет, защото е наблизо...вътре именника е малко листче с години 19и, а не 20и...Ще видим утре, каквото сабя покаже.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Мога ли тези документи да си ги купя директно в Стопанския факултет или ги продават само в Ректората? Колко време горе-долу отнема попълването? Чака ли се много на опашки? Питам, защото имам билет за връщане с автобуса и трябва по-бързичко да свърша с цялата процедура...
Free`your`mind написа:Мога ли тези документи да си ги купя директно в Стопанския факултет или ги продават само в Ректората? Колко време горе-долу отнема попълването? Чака ли се много на опашки? Питам, защото имам билет за връщане с автобуса и трябва по-бързичко да свърша с цялата процедура...
В Стопанския знам, че продават студентски книжки, но честно казано не знам за комплектите, май са в Ректората.
Попълването отнема 15-20 минути, зависи колко бързо пишеш!
При мен нямаше опашка. Не знам как ще е утре!