КАК СТАВА - Прехвърляне или втора специалност

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Giselle
В началото бе словото

КАК СТАВА - Прехвърляне или втора специалност

Мнение от Giselle »

Знаете ли как стои въпросът с прехвърлянето в друга специалност? А записването на втора специалност кога става? Какви са условията? :roll:
Perfection
Аватар
Giselle
В началото бе словото

Мнение от Giselle »

Моля ви, ако вече има такава тема - споделете :oops:
Perfection
Аватар
massari-reallove
В началото бе словото

Мнение от massari-reallove »

мисля че или с ново кандидатстване или с преравнителни изпити...а втората специалност ако не греша е след 3 курс.Имаш и възможност да запишеш магистър след това също като 2ра специалност :}Дано си ме разбрала

:}
pantera22
В началото бе словото

Мнение от pantera22 »

ПРЕХВАРЯЛЕНТО КАКТО ВЪВ СУ ТАКА И ВЪВ УНСС Е САМО ВЪВ СЪОТВЕТНОТО ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ . НЕМОЖЕ ВСЕКИ ДА СЕ ПРЕХЪРЛЯ ОТ ФАКУРТЕТ ВЪВ ФАКУЛТЕТ ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО ВИ ДАВАМ Е ТОЧНА И ДОСТОВЕРНА :!:
The_Snake`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от The_Snake` »

На мен пък докторант от СУ ми каза че прехвърлянето ставало много лесно. Само дето губиш 1 година.
Аватар
B1Ology
В началото бе словото

Мнение от B1Ology »

The_Snake` написа: Само дето губиш 1 година.
Защо губиш една година?
pantera22
В началото бе словото

Мнение от pantera22 »

The_Snake` написа:На мен пък докторант от СУ ми каза че прехвърлянето ставало много лесно. Само дето губиш 1 година.
за годината мисля че е така но на мен една приятелка коята е завършила магистратура там каза че не можеш навсякъде да се прехвърляш във всеки факултате . По точно ми каза че не може от факултет във друг факултет :(
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Може да прехвърляш в различни факултети. Избери коя тема да затворя.Не е разрешено две еднакви теми в различни подфоруми.
Аватар
Giselle
В началото бе словото

Мнение от Giselle »

Ами тази в "Студенти" тогава...
Perfection
Аватар
B1Ology
В началото бе словото

Мнение от B1Ology »

Crematory написа:Може да прехвърляш в различни факултети.
Добре, и как става прехвърлянето от факултет във факултет ?
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

5,5 успех от първи курс твоята специалност и издържани КСК изпити за специалността от другия факултет, свободни места в желаната специалност
Пример: От ФКНФ в ЮФ - успех 5,50 от филологията, но и издържани с тройки изпити по история и литература, свободни места.Прехвърлят я в право и я връщат в първи курс.
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

А ако няма издържан изпит за съответна специалност(за специалности,за които се кандидатства с 2 предмета,а да речем аз съм издържала само единия изпит),този изпит на редовна КСК ли се полага или е някакъв вътрешен? :)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

А втора специалност се записва след втори курс нъл тъй :roll: И един бонус въпрос-всяка специалност от факултета на основната ли може да се запише като втора :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Nazi написа:А ако няма издържан изпит за съответна специалност(за специалности,за които се кандидатства с 2 предмета,а да речем аз съм издържала само единия изпит),този изпит на редовна КСК ли се полага или е някакъв вътрешен? :)
Редовно КСК.Трябва ти 3.
Stark написа:А втора специалност се записва след втори курс нъл тъй Rolling Eyes И един бонус въпрос-всяка специалност от факултета на основната ли може да се запише като втора Rolling Eyes
Да, след втори курс, ако имаш успех над 5 от първата. Можеш да запишеш като втора всяка специалност, за която има места. Но две филологии от ФКНФ например не ти препоръчвам :lol:
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

a ако сте все от един факултет, ФМИ например. Програмите на доста специалности са доста идентични, или пак те връщат първи кърс ако се прехвърлиш друга специалност?
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”