Какво работите ?- редовно обучение, ( 03.07.2005)
-
iiccoo
Какво работите ?- редовно обучение, ( 03.07.2005)
Интересно ми е какво работите по време на обучението.Става дума за редовното.За какви работи ви остава време.Питам защото съм чувал от някои хора че не им остава време за работа , а от други че имали много свободно време.
Хаха Крематори и аз съм го правила това
били сме колежки
после ме повишиха не в правене на промоции, а просто в диспечер по телефон когато някой клиент се обади
Иначе, ако човек иска да работи и да учи може. Ама наитина трябва да иска. Аз съм си съвместявла и редовно ходене на лекции с осемчасов работен ден...вярно малко ти се обърква режима, но се свиква. А и ако си на свестно място хората проявяват разбиране по време на сесиите.
Иначе, ако човек иска да работи и да учи може. Ама наитина трябва да иска. Аз съм си съвместявла и редовно ходене на лекции с осемчасов работен ден...вярно малко ти се обърква режима, но се свиква. А и ако си на свестно място хората проявяват разбиране по време на сесиите.
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
и аз мисля че може да се работи и учи ат дъ сейм тайм
аз работя от 15 годишна възраст (ех съдба)
а съм изкласил до тук (и то доста успешно)
така че няма страшно ще живеем
аз работя от 15 годишна възраст (ех съдба)
а съм изкласил до тук (и то доста успешно)
така че няма страшно ще живеем
Последно промяна от alhimikat на 04 Юли 2005, 02:38, променено общо 1 път.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Гост
- Пишеща машина
Аз не бачкам... Чакам да свърши сесията и от тогава се хващам...
/само да не свърши през септември, че имам още два изпита...
най-гадните.../
А иначе съм ходил на интервюта за работа, ама нещо все не ме одобряваха... То и аз си бях виновен, не е много умно да им залееш документите с вода и да се правиш на хитър на интервютата... ама поне е забавно...
/само да не свърши през септември, че имам още два изпита...
А иначе съм ходил на интервюта за работа, ама нещо все не ме одобряваха... То и аз си бях виновен, не е много умно да им залееш документите с вода и да се правиш на хитър на интервютата... ама поне е забавно...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Ах, мен все ме одобряват
И на трите интервюта , на които съм била. Може би защото не приличам на себе си. То като почна - подчертаващ грим, дълга пола и бяла риза, дори изгладена, високи токчета!!! Говоря умно, възпитано и премерено
А в реалния живот- разсулени дънки, гол корем, маратонки, рошава, нахилена и разлигавена 
мненията надолу са изтрити,защото бяха офтопик
мненията надолу са изтрити,защото бяха офтопик
-
iiccoo
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
През годината бях на работа само събота и неделя или само неделя, редувах ги през седмица. Имах си достатъчно време да си ходя и вкъщи в Пловдив. Виж като маркетинг оператор беше по-гадно, там бачках след часовете и се прибирах в 10 часа и от там направо на купон и си лягах в 2-3 и ставах в 7 за лекции...
Какво ли не прави човек в първи курс