Дилемата е...

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

За математика и информатика мисля, че е 27.15.
Waste no time dreaming in vain.
STaNiMiRbs
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от STaNiMiRbs »

мисля да се запиша в унсс не ми се рискува май...финанси е яко и..
Аватар
massari-reallove
В началото бе словото

Мнение от massari-reallove »

Виктория все пак Дита е права, и тя ги написа така само дето и липсва една специалност :}
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Massari-RealLove написа:Виктория все пак Дита е права, и тя ги написа така само дето и липсва една специалност :}
Не, защото информатика е различно от информационни системи. :)
Изображение
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Тъй като в УНСС съм приет в някаква специалност, а в СУ - не, дали мога да си дам дипломата там и да изчакам второто класиране в СУ и ако съм приет да си взема дипломата. Мисълта ми е дали ще ми върнат дипломата навреме? :roll:
SixkilleR
Пишете, о, братя
Специалност: ПМ forth edition final
Курс: четвърти

Re: Дилемата е...

Мнение от SixkilleR »

STaNiMiRbs написа:Здравейте! Приет съм математика и информатика в с СУ. Балът ми е 27 60 за съжеление на косъм само 30 стотни от информатиката...Също така съм приет и в УНСС Финанси. Сега е проблема какво да избера дали да отида в УНСС и да уча нещо което не го желая чак толкова или да се боря за това което искам а то е Информатика или да изгоря... исками се да паднат баловете. Вие как мислите какво бихте ме посъветва ли...и барже че влак ще гоня...
има тенденция че тези с валковете са в УНСС, там се опитах да преброя видовете диалекти в БГ език и ми беше трудно.... та... Финанси е хубава специалност ;)
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора :(
Respect is earned, not given
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Аз бих изчакала 2ро класиране в СУ, шансът да падне бала е много голям! Погледни как е паднал миналата година!!
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

rinzo написа:Хахахах и аз чакам за инфото ама сум с бал 27.65..ех да бях учил в 11 клас по математика и сега щях да съм изкарал 6 за годината и да съм влязъм ама мързела си е мързел :lol:
Ех, друже :lol: Ето кой ще сподели болката ми :cry: 25 стотни не ми стигат, защото имам не 6, а 5 в 11 клас. Ама тогава не ми и хрумна да се напъна мъничко... Пък после мързелът бил движеща сила в света :shock:
Аватар
TheNightmare
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Дилемата е...

Мнение от TheNightmare »

STaNiMiRbs написа:Здравейте! Приет съм математика и информатика в с СУ. Балът ми е 27 60 за съжеление на косъм само 30 стотни от информатиката...Също така съм приет и в УНСС Финанси. Сега е проблема какво да избера дали да отида в УНСС и да уча нещо което не го желая чак толкова или да се боря за това което искам а то е Информатика или да изгоря... исками се да паднат баловете. Вие как мислите какво бихте ме посъветва ли...и барже че влак ще гоня...
По добре залагай на сигурното. Изобще не се знае дали ще паднат баловете или не. Миналата година наистина е паднал бала за информатика, но тази година нещата стоят по друг начин. Не виждам кво не им харесваш на Финансите в УНСС ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”