1-во класиране - УСЛОВИЯ!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

flyhouse написа:
Joanna_87 написа:зна4и имам 2 въпроса 1во каде е отдел студенти ио 2ро -тука пи6е 4еслед 1во класиране кандидатите които са приети имат възможност да се запи6ат в специалност ,в"която са приети или да потвърдят участието си в следващите класирания" но аз съм приета на 1вото си желание и май мога само да потвърдя а пък и ми пи5е 4е не мога да у4аствам в следва6итте класирания/.. тааааа въпроса ми е зна4и мога да потвърдя без да се записвам и няма да у4аствам в 2ро класиране /то и няма на къде де/ но си пазя мястото ...?????
Отиваш и се записваш като студентка в съответния факултет. Утре отиди в Ректората, там има списък къде стават записванията от съответния факултет. Можеш да си купиш комплект с документи за записване от книжарницата и заедно с останалите документи които са нужни се записваш.
ама аз искам да из4акам и в УНСС класирането т.е неискам о6те да се записвам!!!!!1
Lexter
В началото бе словото

Мнение от Lexter »

ми то излезе в унсс... а за второ можеш да чакаш само в един университет
Suaviter in modo, fortiter in re
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

аве не е вярно мога да 4акам в унсс 6тото не съм си оставила дипломата и у4аствам автомати4но 6тото на 1во не съм приета....
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

само едно нещо не разбрах ... къде да отида да потвърдя че искам второ класиране :)
Lexter
В началото бе словото

Мнение от Lexter »

Joanna_87 написа:аве не е вярно мога да 4акам в унсс 6тото не съм си оставила дипломата и у4аствам автомати4но 6тото на 1во не съм приета....
ако в су си приета и не си оставиш дипломата обаче гориш
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

некой може ли да помогне :)
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

Nuc написа:само едно нещо не разбрах ... къде да отида да потвърдя че искам второ класиране :)
И мен това ме интересува :)
Titann
В началото бе словото

Мнение от Titann »

Аз имам въпрос - сега след като не съм приет на 1 класиране участвам без да си давам дипломата за 2-ро нали?
И друг въпрос, ако не съм приет на 2-ро, участвам ли автоматично за 3-то, пак без да си давам дипломата?
Lexter
В началото бе словото

Мнение от Lexter »

еи това го пейстнах от първата страница от тази тема:
Първо класиране се обявява на 07.08.

Сроковете за потвърждаване или записване са от 08.08 до 10.08.
В тези срокове, кандидат-студентите, които са класирани, имат право да се запишат в специалността, в която са приети или да потвърдят участието си в следващите класирания, като по този начин запазват мястото си в първоначалната специалност.
Кандидат-студентите, които не са приети на това класиране, участват автоматично в следващото.

Незаписалите се и непотвърдилите кандидат-студенти в посочените срокове, отпадат от следващите етапи на класиране!

Необходими документи за потвърждаване:
1. Декларация - попълва се на място в отдел Студенти;
2. Диплома-оригинал - депозира се в Университета.

Небходими документи за записване:
1. Диплома за завършено средно или колежанско образование, която се съхранява във факултетната канцелария до края на следването.
2. Лична карта.
3. Военна книжка или удостоверение за предстоящо уволнение от армията (за приетите в задочната форма на обучение).
4. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
5. Комплект документи за новоприети студенти (по образец).
6. Квитанция за платена такса за обучение.
6.1. При напускане преди началото на учебната година, срещу представяне на оригиналната квитанция се възстановяват 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса.
6.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява.

Записването става задължително лично, освен ако кандидат-студентът е извън България или не може да дойде лично поради здравословни причини, като тези две неща се удостоверяват със съответните документи. В този случай, човекът, който ще ви записва ги представя.
Последно промяна от Lexter на 07 Авг 2006, 22:10, променено общо 1 път.
Titann
В началото бе словото

Мнение от Titann »

Искам да ми каже някой трябва ли да ходя да потвърждавам нещо след като не съм приет на 1-во и ако на 2-ро класиране пак не съм приет важи ли пак това, защото не е обяснено добре!
Намирам се в Плевен и ми стува пари да се разкарвам!
Lexter
В началото бе словото

Мнение от Lexter »

добре бе, човек, ама то си пише ясно:

Незаписалите се и непотвърдилите кандидат-студенти в посочените срокове, отпадат от следващите етапи на класиране!

не знам ти как го тълкуваш, ама трбва най-малкото да си оставиш дипломата и да попълниш декларация.... всичко си пише!!!
Titann
В началото бе словото

Мнение от Titann »

Кандидат-студентите, които не са приети на това класиране, участват автоматично в следващото.
Kak участвам автоматично, като треа да потвърждавам!?

Има двусмислие
Lexter
В началото бе словото

Мнение от Lexter »

ако не са те приели в нито една специалност, единствено тогава можеш да не предприемаш нищо до 15 август!
има телефони на СУ, пише ги на сайта. Най-добре да се интересуваш за тези неща не тук, ами от хората, които работата им е да ти дадат необходимата информация!
Titann
В началото бе словото

Мнение от Titann »

Мерси това исках да знам!!
Не съм приет никаде и за това питам. Съжалявам ако не съм се изразил правилно.
Lexter
В началото бе словото

Мнение от Lexter »

пак ти казвам, обади се на телефоните, обясни как стои въпросът и да ти кажат, за да не се прецакаш!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”