Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
мисля че или с ново кандидатстване или с преравнителни изпити...а втората специалност ако не греша е след 3 курс.Имаш и възможност да запишеш магистър след това също като 2ра специалност :}Дано си ме разбрала
ПРЕХВАРЯЛЕНТО КАКТО ВЪВ СУ ТАКА И ВЪВ УНСС Е САМО ВЪВ СЪОТВЕТНОТО ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ . НЕМОЖЕ ВСЕКИ ДА СЕ ПРЕХЪРЛЯ ОТ ФАКУРТЕТ ВЪВ ФАКУЛТЕТ ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО ВИ ДАВАМ Е ТОЧНА И ДОСТОВЕРНА
The_Snake` написа:На мен пък докторант от СУ ми каза че прехвърлянето ставало много лесно. Само дето губиш 1 година.
за годината мисля че е така но на мен една приятелка коята е завършила магистратура там каза че не можеш навсякъде да се прехвърляш във всеки факултате . По точно ми каза че не може от факултет във друг факултет
5,5 успех от първи курс твоята специалност и издържани КСК изпити за специалността от другия факултет, свободни места в желаната специалност
Пример: От ФКНФ в ЮФ - успех 5,50 от филологията, но и издържани с тройки изпити по история и литература, свободни места.Прехвърлят я в право и я връщат в първи курс.
А ако няма издържан изпит за съответна специалност(за специалности,за които се кандидатства с 2 предмета,а да речем аз съм издържала само единия изпит),този изпит на редовна КСК ли се полага или е някакъв вътрешен?
Nazi написа:А ако няма издържан изпит за съответна специалност(за специалности,за които се кандидатства с 2 предмета,а да речем аз съм издържала само единия изпит),този изпит на редовна КСК ли се полага или е някакъв вътрешен?
Редовно КСК.Трябва ти 3.
Stark написа:А втора специалност се записва след втори курс нъл тъй Rolling Eyes И един бонус въпрос-всяка специалност от факултета на основната ли може да се запише като втора Rolling Eyes
Да, след втори курс, ако имаш успех над 5 от първата. Можеш да запишеш като втора всяка специалност, за която има места. Но две филологии от ФКНФ например не ти препоръчвам
a ако сте все от един факултет, ФМИ например. Програмите на доста специалности са доста идентични, или пак те връщат първи кърс ако се прехвърлиш друга специалност?